Wiek: 16 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 22 Skąd: mazowsze;)
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:39 spodnie z wysokim stanem - ostatni krzyk (!?) mody
hejka, ostatnio "szalenie modne" są spodnie z bardzo wysokim stanem, prawie pod biustem (!). Zauważyłam, że dużo dziewczyn kopiuje styl gwiazdek i ubiera się w taki "pancerzaki". Mi osobiście baaaardzo się nie podobają, tak jak i ślepe podążanie za modą. ;/
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:43 Re: spodnie z wysokim stanem - ostatni krzyk (!?) mody
paulka458 napisał/a:
hejka, ostatnio "szalenie modne" są spodnie z bardzo wysokim stanem, prawie pod biustem (!). Zauważyłam, że dużo dziewczyn kopiuje styl gwiazdek i ubiera się w taki "pancerzaki". Mi osobiście baaaardzo się nie podobają, tak jak i ślepe podążanie za modą. ;/
A Wy co o tym myślicie??
paulka458, po prostu wróciła moda na gacie po tacie
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:44
pod biustem ? o rany! przesadnych biodrówek tez nie lubię,ale spodniom zaczynającym sie pod biustem dziękuję.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 46 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:50
O bosz, weź mi o tym nie mów! Nie dość, że są okropne to trzeba mieć odpowiednią figurę, żeby dobrze nich wyglądać (małe biodra i wąska talia). Aguilera dobrze w nich wygląda, bo jest drobna.
Wolę biodrówki i mam nadzieję, że te spodnie szybko przeminą
_________________ Szukam miłości takiej prawdziwej, niewygodnej, absurdalnej, spadającej, takiej, bez której nie można żyć.
Piękno jest jak mieszkanie z niskim czynszem i widokiem na park - niczym nie uzasadniony przywilej.
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 20:36
a fe. Nie podobają mi się i już.
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Wysoki stan?
Przyznam, że nie przepadam, jestem dzieckiem biodrówek i raczej przy nich zostanę, choć nigdy nie wiadomo.
Może kiedyś jakieś wpadną mi w oko
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 22:25
omg jakie to jest feeeeeeeeeee
pamiętam ze ja dawno dawno temu w takich chodziłam
niedawno moja ciotkę takich widziałam i okropne wspomnienia wróciły
a fe a fe a fe
a niech sobie nawet bd taka moda ja tego nie założę bo mi sie to nie podoba
That life has brought me here, where I am"
Podobno ta moda szybko przeminie. To tylko dla super chudych kobiet. Bo no kurde takie spodnie cholernie obleśnie wyglądają i w większości pogrubiają. Już lepsze są te nad pępkiem.
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 07:29
Delicious napisał/a:
Trochę śmiesznie to wygląda jak dla mnie
prawda? ledwo co zaczęła sie bluzka a tu już spodnie;D
_________________ "Nigdy nie zapominaj
najpiękniejszych dni twojego życia!
Wracaj do nich, ilekroć w twym życiu
wszystko zaczyna się walić."
Phil Brosmans
Spodnie macie racje nie za ciekawe, ale3 spódnice z wysokim stanem są eleganckie, może nie dla nastolatek, ale kobieta gdzieś koło 40 wygląda w takiej nieźle (o ile ma figurę)
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 08:38
takie spotnie nie ma moja figure osobiscie wole biodrowki
aa... i rurek (spodni) tez bym w zyciu nie ubrała
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:03
Małgorzata Foremniak byla ubrana w takie spodnie w "Szymonie Majewskim Show'. Jej to nawet ladnie bylo...
_________________ "Nigdy nie zapominaj
najpiękniejszych dni twojego życia!
Wracaj do nich, ilekroć w twym życiu
wszystko zaczyna się walić."
Phil Brosmans