Wiek: 15 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 34 Skąd: nie z tej ziemi
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 16:37 STOPY!!! SOS
Mam problem ze swoimi stopami mimo regularnego peelingu wcierania kremów i szorowania pumeksem oraz kąpieli i takim sprzęcie do masowania stóp...itp moje stopy wyglądają potwornie wstyd mi sie z nimi gdziekolwiek pokazywać zawsze chodzę w adidasach ;( w dodatku mam dwa odciski których już się nie da usunąć one są straszne(oczywiście od za małych butów) te moje stopy to katastrofa cały czas wydaje mi się że one są brudne mimo ze wcieram w nie sok z cytryny;( co ja mam robić;( ;( ;( HELP!!!!!!!!!!
Wiek: 15 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 34 Skąd: nie z tej ziemi
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 16:51
ok zaopatrzyłam się już w większe buty;P a po domu w leczniczych laczkach chodzę (takie z kującą podeszwą) i nic mi nie pomaga...;(ludzie sobie pewnie myślą że nie wiem jak należy dbać o stopy ;( taki wstyd
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 21:39
Zawsze chodzisz w adridasach i to jest twoj problem. Jest lato, sloneczna pogoda, na dworze goraco, a ty w adidasach...No, za madre to nie jest na pewno. Noga nie odpoczywa w ogóle, poci sie, męczy. Kup sobie jakies pantofle na niskim obsasie, skoro nie lubisz na wysokim, z zakryta pieta, skoro twoim zdaniem stopy wygladaja okropnie i tak chodz. Pomaluj ladnie paznokcie, to wtedy w ogóle inaczej stopa wyglada. Moze jakies bardziej zakryte sandaly? Popatrz w sklepach, teraz sa rozne wyprzedaze. Idź do apteki, powiedz o twoim problemie, skoro zwykle kremy i peelingi nie pomagaja, to tam ci doradza jakis dobry specyfik. Na pewn najtansze, to nie bedzie, ale najwazniejsze, ze skuteczne.
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 21:46
elbartek napisał/a:
Moze wstaw zdjecia to zobaczymy czy jest tak tragicznie?
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 18:19
samotniczka16, ja poszłabym z tym do dermatologa.... Może to grzybica?
Poza tym, polecam tarkę do stóp oraz wsmarowywanie olejku rycynowego pomieszanego z kwaskiem cytrynowym na noc. Tylko nie codziennie. No i , zmieniłabym te buty, lato jest, noga sie poci...
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Jeszcze jeden taki post, a zarobisz ostrzeżenie.//Mroczna Sadystka.
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights