Właśnie zauważyłam że temat nijak się ma do działu. Przenosze do Wygląd&moda
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie... A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 168 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 13:47
będąc 2 lata temu w wakacje nad morzem miałam zaszczyt widzieć przechadzającego sie plażą dziadka w stringach. był to piekny widok. moja ciocia wpadła w dziki śmiech i wyklinała go przez reszte pobytu <lol>
kolejny przykład: borat. :D
u chłopaków którzy noszą taką bieliznę na powaznie, na co dzień osobiście uważam to za przejaw swego rodzaju pedalstwa.
ale, jesli jest im wygodnie, komfortowo i nie czują wpijającej sie nitki i tyłek...
z drugiej strony jest równouprawnienie. jak dla dziewczyn, to dla chłopaków tez ;p;p
_________________ Co masz to mów
Ja nie cofam słów
chłopaków którzy noszą taką bieliznę na powaznie, na co dzień osobiście uważam to za przejaw swego rodzaju pedalstwa.
Dobre dobre, a jak ty zakładasz spodnie to przejawia sie u ciebie babochłopstwo.
Cytat:
z drugiej strony jest równouprawnienie. jak dla dziewczyn, to dla chłopaków tez ;p;p
Bystra jak nie powiem co...
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie... A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Mi też kojarzą się z ciotą-striptizerem. Facetem metroseksualnym, i gejem.
Kojarzą mi się tak, natomiast..no sorry, co mnie obchodzi czyjaś bielizna. Jak mu wygodnie ze sznurkiem w dupie to proszę bardzo
Ogólnie kiedyś widziałam faceta na plaży w stringach w panterkę.Dodam,że był cały owłosiony i gruby.Została mi trauma i teraz nie chciałabym faceta oglądac w stringosach
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 238 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 18:55
stringi u chłopaków??
no proszeeee....... nieee
hehe,
znaczy nie na codzien napewno chyba ze chce jakis zrobic taniec erotyczny dla swojej kobiety to moze załozyc:)
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie