_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 586 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 20:11
Koba, _sylax33, [b]Coelho[b/]
A wiecie, że istnieją stringi dla męższczyzn ?
Jak ktoś lubi niech nosi... Nie nie musi być gejem, ani metroseksem. Możliwe, że w strigach jest komuś wygodniej niż, w majtkach lub bokserkach.
Koniec pieśni.
Że też nie macie większych problemów niż zaglądać ludzią w bieliznę.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 538 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 23:33
Cytat:
strigi u chlopakow? co o tym myslicie?
Bielizna, jak każda inna. Stringi (wbrew pozorom) mogą być dużo wygodniejsze od fig czy szortów, więc dlaczego chłopak ma nie nosić ich w alternatywie dla slipów i bokserek?
Jeśli chce, niech nosi, byleby potem nie siadał na zimnym.
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Facet w takich galotach wygląda jak męska pipa. Ale wolność panuje i każdy może nosić co chce, ale ja nigdy nie włożył bym majtek z paskiem w tyłku.. co innego majty sumo.. to jest dopiero spadochron
_________________ Ojczyznę kocha się nie dlatego, że wielka, ale dlatego, że własna.
Lol w sumie zalezy kto co lubi ale ja sobie za bardzo nie wyobrazam facetów w stringach XD Takie niemęskie ;p
kiedys widzialam goscia pod piecdziesiątke na plazy w stringach=>coż nie specjalnie interesujacy widok
E wy się pieścicie z tym tematem. Stringi są wygodne, jak się do nich człowiek przyzwyczai. Generalnie mam kolegę masażystę, który musiał na czas zajęc chodzic w stringach, aby coś tam umiec robic, nie pamiętam już dokładnie. No i jak mi opowiadał, to nawet potem mu sie podobało, bo było wygodnie.