Pomogła: 4 razy Wiek: 16 Dołączyła: 06 Cze 2008 Posty: 93 Skąd: Z Gór:P
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 11:24
I tak masz lepiej, bo ja mam też wesele u jakiegoś wujka czy kogoś i nie mogę sobie kupić sukienki, bo jestem ... druhną... Porażka...
Będziemy mieć jakieś długie sukienki blee.... Zazdroszczę ci, że możesz sobie wybrać w czym iść...
Ja mam dużo sukienek więc mogę ci pożyczyć hehe Ale nie no na serio jak nie lubisz chodzić po sklepach to wejdź sobie na allegro jak poleca maybachmaster, Albo wejdź do jednego sklepu z dużym wyborem, na pewno jakaś spodoba ci się, nie musisz dużo chodzić, w pierwszym lepszym sklepie kupisz sobie coś )
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~
Tylko co do alegro to też trzeba potrzeć jak długo by ta sukienka szła do Ciebie, bo mogła by dojść z opuźnieniem, bo też tak moze być
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:52
eve05 napisał/a:
Chodzenie po sklepach odpada bo tego nie nawidze!!!!
no nie każdy to lubi ale idź do jakiegos sklepu z sukienkami żebyś nie musiała biegać po kilku sklepach ...
allegro jest ok ale nie ma to jak przymierzenie sukienki jak bedziesz w niej wyglądać jak sie bedziesz czuć i jak na Tobie leży bo na zdjęciu moze wszystko pieknie wygladac rozmiary te same ale albonie bedzie kolor do Ciebie pasował albo fason albo "tu sie zwija tu ciągnie "
jak mus to mus lepiej przeboleć i iść do sklepu to nic strasznego a bedzie sprawa załatwiona
do dobra, ale jeżeli kupowałabyś przez allegro musisz liczyć się z tym że kupujesz w ciemno a na dodatek niewiadomo czy przesyłka się ni espóźni ja radziłabym poświęcić cały dzień na łażenie po sklepach i na pewno coś znajdziesz... I tak jak mówią inni przecieź od kogoś można pożyczyć...
_________________ "Adrianku" proszę o uzasadnienie swojego podpisu, skoro dotyczy on mnie....