Od dłuzszego czasu zastanawiam się na zmianą wnetrza swojej szafy, malymi kroczkami do tego dąze... Ogolnie to chciałabym zmienić styl ubierania się, na bardziej skate girl ^^ Wszak patrzać od zawsze jestem w tym temacie, ale jakos nie potrafię się przełamać i wrzucic do swej szafy bardziej luźne ciuszki, a jak juz wrzucę cos to poźniej mam problem z załozeniem ^^
Jak szybko i bez wiekszego krepowania, wskoczyć w ten styl
Banicja: Do zwykłego postu takie jaskrawe kolorki nie są potrzebne, chyba że chcesz zaznaczyć jakiś ważny wyraz.
_________________ daj sobie wreszcie kredyt zaufania^^
Mam identyczny problem. Nie potrafie przezucić sie na luźniejszy styl ciągle ubieram się tylko elegacko zero luzu. Właśnie chciałabym kupić sobie parę jakichś takich luźnych ciuchów, ale co ide na zakupy to uwidze coś eleganckiego i te inne bardziej luźne odpadają bo upodoba mi się coś w moim obecnym stylu.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
To nie jest dobry pomysł też tak próbuje niby stopniowo i klops nigdy mi to nie wychodzi ;/ nawet już raz uparłam się że będe chodziła na sportowo (mam może z 2-3 bluzy i 1 pare adidasów) więc postanowiłam że spróbuje przez jakiś czas ubierać się tylko sportowo no i wytrzymałam 3 dni ;/ a bardzo podoba mi się ten styl tylko że jakoś sama okropnie się w tym czuje
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2863 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 17:45
Agentka napisał/a:
To nie jest dobry pomysł też tak próbuje niby stopniowo i klops nigdy mi to nie wychodzi ;/
a mnie się udało kiedyś, dlatego poleciłam to z doświadczenia. kilka lat temu nienawidziłam spódniczek / sukienek, a później, gdy wręcz je pokochałam, starałam się zmieniać moją szafę stopniowo... skończyło się na tym, że mam ze trzy pary spodni, a i tak najczęściej chodzę tylko w jednej - po prostu wolę nosić co innego.
A właśnie ja tak nie umiem. Nie umiem przekonać się do sportowych bluz, adidasów. Mogę za to ciąglę chodzić w szpilkach, eleganckich spodniach, spodniczkach ewentualnie w dżinsach i eleganckich bluzeczkach. ALe mam nadzieję że kiedyś trochę zmienią mi się ciuchy w szafie
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 20:33
Mam w szafie coś z każdego stylu i zwykle ubieram sie stosownie do okazji. Ale teraz stawiam na Glamour i całkiem nieźle na tym wychodze^^
Nie da sie na szybko zmienić stylu. Potrzeba czasu i spooro pieniędzy;)
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...