Ja nigdy nie uzywalam jednak od wakacji uzywam codziennie i bez tuszu i kredki domku nie opuszcze xD heh Tylko niestety szkOOła ma wymogi i wiecznie o to przypal
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
Carla [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 08:02
Jak mialam 14 lat to tez nie uzywalam, w ogóle nie rozumialam po co mi tusz do rzes
Ale mysle, ze ladnie podkresla makijaz.. i teraz nawet nie potrzebuje zadnych cieni do oczu, tylko kredka i tusz i koniec
a ja troche nie rozumiem... jak mozna sie malowac w wieku np. 13 lat przeciez to jest chore... co wy dziewczyny bedziecie robily w przyszkosci jak juz teraz uprawiacioe sex ( no oczywiscie nie wszystkie ) malujecie sie itp... Rozumiem pomalowac sobie usta ... nawet sama maluje a wiec to rozumiem... ale jakies pudry korektory cienie do powiek... boze zniszczycie sobie dziecinstwo
Edit by Patka
a ja troche nie rozumiem... jak mozna sie malowac w wieku np. 13 lat przeciez to jest chore... co wy dziewczyny bedziecie robily w przyszkosci jak juz teraz uprawiacioe sex ( no oczywiscie nie wszystkie ) malujecie sie itp... Rozumiem pomalowac sobie usta ... nawet sama maluje a wiec to rozumiem... ale jakies pudry korektory cienie do powiek... boze zniszczycie sobie dziecinstwo
Dzieciństwo raczej nie.. ale młodość..
później napewno sięto odbije na naszej urodzie..
Ja ostatnio się małam tuszem.. Fajny jest
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 05:54
Odebrałam dziś ten tusz z Avonu.. I się zdenerwowałam. Może to ja nie umiem sie nim malować, ale strasznie skleja rzęsy, szczoteczka nabiera zbyt dużo tuszu, są grudki. Moje rzęsy lepiej wyglądają bez niego niż z nim. Może to dlatego, ze jest jeszcze świeży, więc spróbuje jeszcze za jakiś czas się nim pomalować, ale na razie jestem mocno zawiedziona
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 14:04
Królewna, moja kuzynka ma ten tusz i jest całkiem inny efekt
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
ale po co.... ja was kobitki pytam sie po co ?? ja osobiscie uwazam ze najladniej kobietom jest bez makijazu... wtedy widac prawdziwa osobe a nie tone "tapety"
wlasnie przez takie rzeczy chlopacy glownei patrza na wyglad a pozniej na charakter...same sobie jestescie winne ( poczesci):P
naturalne buzie rulez
Wątpie czy obejżałbyś się za kobieta w ogóle nei pomalowana, jak juz ktos powiedzial, to tylko podkresla naturalna urode, nie mowie tu o tapeciarach
Niestety ale w dzisiejszych czasach pomalowana = zadbana
Cytat:
Moze to głupie ale ja w ogóle sie nie maluje jedynie to używam fluidu
to jednak sie malujesz, niszczysz skore, wysuszasz, szybciej sie przez to starzeje. POmysl moze o tym za jakies 5 lat.
Osobiście maluję jedynie oczy, tusz + kredka
Cytat:
Odebrałam dziś ten tusz z Avonu.. I się zdenerwowałam. Może to ja nie umiem sie nim malować, ale strasznie skleja rzęsy, szczoteczka nabiera zbyt dużo tuszu, są grudki. Moje rzęsy lepiej wyglądają bez niego niż z nim. Może to dlatego, ze jest jeszcze świeży, więc spróbuje jeszcze za jakiś czas się nim pomalować, ale na razie jestem mocno zawiedziona
Sprawdz czy nie jest przetermonowany, lub go rozciencz. Pozatym, w razie niezadowolenia klienta z zamowienia, mozna wymienic produkt. Zapytaj konsultantki