Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 16:38
tylko szkoda że Pur Blanca taka słabiutka jest... szybko wyparowywuje;/ ale zapach ma cudny;D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Carla [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 17:34
Biala, zgadzam sie
A mnie jakos ostatnio przypadla do gustu nowa seria Pumy ..
Dla mnie te firmówki są obklepane..
Ja wolę coś oryginalnego..
W taki sposób to ujmę .
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 18:45
PatuŚ napisał/a:
orginalnego..
jak juz to oryginalnego...
PatuŚ napisał/a:
Dla mnie te firmówki są obklepane..
Ale sa dlugotrwale i swietne jak dla mnie.
To jakie Ty lubisz zapachy ? Jakies z rynku ? <nie wymyslilam innego sensownego miejsca gdzie kupuje sie niefirmowe perfumy> .. Tam nie sa wyszukane i dlugo sie nie utrzymuja..
To jakie Ty lubisz zapachy ? Jakies z rynku ? <nie wymyslilam innego sensownego miejsca gdzie kupuje sie niefirmowe perfumy> .. Tam nie sa wyszukane i dlugo sie nie utrzymuja..
Ze sklepu..
jak dla mnie wyszukane.. bo jakiś badziewnych nie kupie..
A ja uwielbiam adidas tropical ( kolor pomaranczowy)... jest super... taki slodziutki.
_________________ Pozdrawiam
Carla [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 21:19
PatuŚ napisał/a:
Ze sklepu..
dobrze, ale jakiego sklepu ?? Typu kiosk.. czy jakis zwykly kosmetyczny ??
Niestety, ale niefirmowe <ze tak sie wyraze> perfumy nie utrzymuja dlugo zapachu na ciele, a mnie przede wszystkim o to chodzi.
PatuŚ napisał/a:
bo jakiś badziewnych nie kupie..
Ja tez badziewnych nie kupie i nie obchodzi mnie jaka to marka... Ale wiem dosc sporo o perfumach, ich nazwach i rodzajach, a wiec mam ich duzo i ogromne porownanie..
PatuŚ napisał/a:
jak dla mnie wyszukane.
i jak dla mnie one TEZ sa wyszukane.. Bo na niekotre rodzaje perfum po porstu ludzi nie jest stac... I nie powiesz, mi, ze tylko dlatego komus sie nie podoba Dior bo jest slawny - czyms sobie na to zasluzyl ...