Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 499 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:35
Cytat:
Czy myslicie ze jak bede cwiczyla min 20 minut dziennie
Zawsze lepsze coś niż nic. Nawet te 20minut dziennie jest lepsze niż siedzenie na tyłku przez kompem albo telewizorem. Osobiście polecam skakanke, rolki i rower, ćwicząc na nich czas Ci przyjemniej minie.
Cytat:
nie jadla kolacji oraz ograniczala slodycz
Tak jak już dziewczyny wyżej pisały staraj sie nie jeść po 18,a jeśli juz cos to jakieś warzywo albo owoc. A co do słodyczy to raz na jakiś czas możesz sobie pozwolić na jakiś słodki przysmak.
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:07
dobrze Ci też bym tak chciala ; pp ja jak tylko zjem wiecej to od razu wiekszy trobi mi sie brzuszek . ; pp a moze znacie cos skutecznego z tym odchudaniem . Cos co w szybkim czasie pomaga nam schudnac : pp Prosze o wasze wypowiedzi ; pp
za "tesh" to bym Ci z chęcią z miejsca banem pojechała.
/ bell.
_________________ nigdy wiecej nie tancz ze mna .. . ; pp
A w ogóle są też różne herbaty na odchudzanie takie specjalne może są skuteczne
Ty PauLinkaaa_2901, chcesz schudnąć a ja chcę przy tyć bo dzisiaj moja waga pokazałą 48 kg normalnie nie wiem co się dzieje
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4636 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 07:58
Specjalne herbatki w młodym wieku odradzam. Co do czerwonej herbaty, to tak, ona działa ,ale tylko w wypadku , gdy ktoś faktycznie ma nadwagę.
Jesli chcesz schudnąć to polecam ćwiczeniami siłowe połączone z ćwiczeniami aerobowymi.
Pij dużo wody, albo wody z sokiem cytrynowym, nie głodź się. Nie wmawiaj sobie,ze jak np zjesz coś po 22 to od razu przytyjesz, nie może to być dla Ciebie stres. No i nie oczekuj efektów po tygodniu.