Owszem masz rację, bardzo żałuję, że pozwoliłam im przekroczyć pewne granice, ale tu sprawa jest trochę skomplikowana. Zresztą nie cofnę czasu, ale nie pozwalam im już na takie zachowanie... Zaczęło się od tego, że niepotrzebnie dałam się wciągnąć w rozmowy z nimi. Kiedy przeginali obrażałam się. Ale nie potrafię się długo gniewać (wada czy zaleta ? -nie wiem). Oni to odkryli i coraz bardziej zaczęli przesadzać. Teraz są już tak chamscy, że nawet przez nich zastanawiam się nad zmianą szkoły Nie powinnam z nimi rozmawiać, ale nie potrafię...
_________________ "...kiedy los wszystko zabierze mi
będę ta sama ta sama ta sama ...
... tak samo szczęśliwa...."
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 19 Sie 2007 Posty: 214 Skąd: tylko zapragnę...
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 22:12
Nie ma dla mnie tematów tabu... Z facetem, kobietą porozmawiam zawsze o wszystkim- niczego sie nie wstydze, nie wstydze sie poruszac tematów-na które inne osoby nie potrafią rozmawiać.
Mam tak od zawsze
Ale fakt, Monika wyzej napisała, z kobietami sie tak czlowiek nie dogada jak z facetem Zdecydowanie wolę meskie grono
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje. Ale czym mogą przykryć swą pustkę mężczyźni?
Kumple są dla mnie obiektem obiektywnym. Umieją mimo wszystko ocenić i doradzić. Bariery? Ja przynajmniej nie mam. Wiem, ze moje koleżanki, gdy tylko zaczynają się jakiekolwiek urywki z tematu seksu to się zaczynają czerwienić, o wszystkim mówią przyciszonym głosem, itp- przed chłopakami za to się śmieją i gadają jak najęte.
Z dziewczyną da się popłakać, wyżalić, oprzeć ramię. Płakałam kiedyś przy mężczyźnie. Pierwszy raz pozwoliłam by widział moje łzy. Nic nie mówił. I to chyba najbardziej w płci przeciwnej lubię. że wiedzą kiedy milczeć...