Ja jestem ciemnym blondynem ( nawet bardzo ) z niebieskimi oczami
_________________ Wygląd się nie liczy, a skoro powstała sugestia, że podpis jest za długi, to lepiej go skrócić, by nie przeszkadzać w przeglądaniu forum!
Nie żeby to było jakieś kategoryczne ale... ciemne włosy i jasne oczy
_________________ Smoking and drinking and dancing and kissing
And selling and swelling and telling good stories
Just scoring and screwing and whoring ignoring
And talking and talking and saying nothing
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 139 Skąd: z kartonu ^
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 18:11
A mi to bez różnicy ;D
Ale to blondynów mam słabość . x*
A bruneci, mrr . ;P ciacho
_________________ Chcę być nicością, jestem nicością. Nie można mnie dotknąć, nie można mnie zranić. Nie mam uczuć, nie ulegam emocjom. Mogę wzbić się jak ptak, mogę marzyć, ale nie czuję. Nie mam ambicji, aspiracji, ani perspektyw, jestem zamknięta na wszystko.
Wiecie szczerze mowiac wszystkie z was mowia niebieskooki blondyn... powiem wam ze ladni nawet bardzo sa jeszcze blondyni z piwnymi oczkami przklad Robert Hoffman z StEp Up 2 ;D boski jest ... a tak nawiasem powiem wam ze i tacy i tacy sa sliczni. Chociaz powiem wam ze w tym wszytskim nie chodzi jedynie o wyglad wazny jest tez charatker ;D
ale moj ideal to blondyn o piwnych oczkach ;D dobrze zbuddowanyyy ...mMm... wyzszy odemnie i starszy chociaz o rok... najwiecej to 3 lata ;] i oczywiscie romantyczny cieplyy..