Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 15:42
A dla mnie kolor włosów nie ma najmniejszego znaczenia.
Jakby to czy jest się brunetem, blondynem czy rudym miało jakieś znaczenie dla naszej inteligencji.
Sama jestem brunetko-szatynką więc... może dlatego tak podchodze do tego.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Nie lubię blond. Farbowanych zwłaszcza, i jeszcze takich niby złocistych nienawidzę.
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
hmm... To ewidentnie zazdrość.:) Blondynki jako kobety pełne uroku;P zostały postawione w centrum uwagi. Zazdrość wywołuje chęć wyśmiania. Dlatego powstają kawały... Warto dodać,że brunetki,kobiety niedowartościowane zmieniają swój kolor włosów. I wiecie co myśle na temat 'głupich blondynek'? To bzdura! Chłopcy! Ile naturalnych blondynek znacie? Moim zdaniem głupimi nazywacie te farbowane. Bo one dla Was są też blondynkami. Dla mnie to 'pofarbowane brunetki'.
WRÓG napisał/a:
BO ZAZWYCZAJ BLONDYNKI SA TEMPE
Ostry tekst,ale pamiętaj,że nie kolor włosów świadczy o tym,co masz w głowie...;)
_________________ "Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życiem jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanać"
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 09:05
ja tam jestem brunetka..:) i w całej szkole nie ma u mnie inteligentnej blondynki..;P Ha..:) A spojrzmy na taka Paris Hilton... Czy jej zachoweanie jest powodem do dumy i mozna ja spokojnie nasladowac? czy jest wzorem? Nicole R.?
_________________ ...:::Uczucia Pogrzebane Żywcem nigdy nie umierają:::...
i w całej szkole nie ma u mnie inteligentnej blondynki..;P Ha..:)
Brak inteligentnych ludzi w szkole to nie powód do dumy...:)
aneczak napisał/a:
A spojrzmy na taka Paris Hilton...
Ale żeś się wysiliła... Przeczytaj post wyżej! Nie zauważyłaś,że ta cała Paris jest farbowana?
aneczak napisał/a:
Czy jej zachoweanie jest powodem do dumy i mozna ja spokojnie nasladowac?
Znajdz mi gwiazdę,którą mogłabyś naśladować,ok?:)
_________________ "Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życiem jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanać"
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 20:45
Nie rozumiem co ma kolor włosów do intelektu Znam kilka super blondynek
Jak to moja kumpela wczoraj powiedziała: ''pewnie jakaś brunetka kiedyś wymyśliła, że blondynki są nieinteligentne, bo sama była nieinteligentna i i do tego zazdrościła jej koloru włosów''
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Dużo facetów uważa blond włosy za najpiękniejsze.I taka jest moda..Blond włoski.Kobiety,które koniecznie i ślepo podąrzają za modą robią się na blond.Oprócz tego-jako,że rózowy to bardzo dziewczęcy kolor często ubierają się w takie kolory,makijarzują do tego stopnia,że nie widać prawdziwego ich piękna no i w ogóle latają za facetami.Niekoniecznei biorąc pod uwagę ich kolor włosów-taki typ dziewczyn uznawany jest za po prostu głupi i tępy,bo laski nie mają osobowości,liczy się dla nich tylko piekno zewnętrzne i nawet im nie wpada do głowy pomysł,by rozwijać rówież piękno wewnętrzne.I samo to zachowanie tych dziewczyn jest po prostu uważane,za głupie,a ze są to najczęsciej blondynki to faceci uważają blondynki z reguły za głupie.
Ale to stereotyp,którym nie warto sobie głowy zaprzątać.
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Brąz włoski są lepsze lub czarne , bo ja jestem szatynką.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
lalka Barbie jest plastikową blondynką.
pustaki są blondynkami, a jeśli natura je innaczej przyozdobi tlenią sobie włosy i farbują na blond.
też jestem blondynką i też mnie to wQr. xD
[ Dodano: Czw Maj 01, 2008 23:55 ]
Lady_Hate napisał/a:
Brąz włoski są lepsze lub czarne , bo ja jestem szatynką.
pff, rasistka. [:P]
_________________ Nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest ich wart nigdy nie doprowadzi Cię do płaczu!
Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 175 Skąd: Orneta ;))
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 19:24
WRÓG, tu się z Tobą nie zgodzę Czasami brunetki są bardziej tempe niż blondynki zresztą to nie prawda ! Każdy jest taki jaki chce a to czy mam taki czy inny kolor włosów chyba nic nie zmienia bo to troche bez sensu by było xD
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Cię nakłoniło do napisania mojego nicku pod swoim podpisem