Ja nie zwracam uwagi na to jaki dziewczyna ma kolor włosów tylko na to czy ten kolor pasuje do ogólnej specyfiki twarzy i koloru oczu danej dziewczyny bo napisze tu że podoba mi się blond a jutro na przykład spotkam dziewczynę której ten kolor nie będzie pasował i lepiej wyglądała by jako brunetka. A więc nie liczy się sam kolor tylko jego dopasowanie to oczywiście tylko moje skromne zdanie
A co do tego jakie mi się podobają to blondynki z takimi ciemnymi oczkami i brunetki z zielonymi normalnie cudo
Wiek: 19 Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 71 Skąd: z KraInY NibY NibY
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 22:31
Nieznany napisał/a:
Ja nie zwracam uwagi na to jaki dziewczyna ma kolor włosów tylko na to czy ten kolor pasuje do ogólnej specyfiki twarzy i koloru oczu danej dziewczyny bo napisze tu że podoba mi się blond a jutro na przykład spotkam dziewczynę której ten kolor nie będzie pasował i lepiej wyglądała by jako brunetka. A więc nie liczy się sam kolor tylko jego dopasowanie to oczywiście tylko moje skromne zdanie
nom masz racje chlopie wszystko musi byc zgrane, ale [bo zawsze jest jakies "ale"] blondynki o ciemnych oczkach i/lub ciemnym make-up'ie [chyba tak sie pisze] sa boskie, lecz:D nic nie przebije "dobrej"brunetki
dobrej= zadbanej:D, hmmm.... po prostu pieknej:D
ehhh rozmarzylem sie..... teraz nie zasne.........
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 07:12
a ja jestem ciemną blondynką i bardzo mi mój teraźniejszy kolorek odpowiada (oczywiście naturalny )
heh...
włosy mam ciemny blond, takiej długości do ramion mniej wiecej a może dłuzsze xD.. oczy niebieskie...
BlonD RLZ
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."