Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 21:09
sz@rotk@ napisał/a:
No bo nie wszystkie takie są
No właśnie!
sz@rotk@ napisał/a:
Hmmm...:)
Taaaaaaaak?!
sz@rotk@ napisał/a:
Nie mam pojęcia po co...chyba tak po prostu...
Po prostu?
Tak po prostu sie wyzywacie od dziwek?
No dajcie spokoj dziewczyny
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
ankamal, szacuneczek.:) I masz racje (jak mr.Radek zreszta też:/),że troszkę się wykłócam,ale nie znosze takich pustych tekstów... sz@rotk@, możesz powiedzieć ile dziwek blondynek poznałaś?? Dlaczego nazwałaś nią Małą_Pe? ulżyło Ci po tym?
_________________ "Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życiem jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanać"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 21:18
Jak zobacze jescze ze sie od dziwek i tym podobnych wyzywacie to pojda osty.
Moze najpierw zobaczcie co oznacza to slowo?
Jestem chyba brunetką,
Blondynką nie chciałabym być.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 21:21
Pani Agata napisał/a:
Jak zobacze jescze ze sie od dziwek i tym podobnych wyzywacie to pojda osty.
No wreszcie nadeszla sila wyższa xD
mercia:) napisał/a:
sz@rotk@, możesz powiedzieć ile dziwek blondynek poznałaś??
mercia:) chodzilo jej raczej o stareoptyp, a go niestety nie zmienisz
Pani Agata napisał/a:
Blondynką nie chciałabym być.
Ja też, po prostu odpowiada mi moj kolor włosów.
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
ja napisałam ogólnie o NIEKTÓRYCH blondynkach dziwkach...przez co ja zostałam tak nazwana więc się troche odwdzięczyłam tym samym...i tyle żadne... wielkie wyzywanie od dziwek...
[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 22:32 ]
sz@rotk@, możesz powiedzieć ile dziwek blondynek poznałaś??
osobiście żadnej...nie zadaje się z dziwkami...
Dlaczego nazwałaś nią Małą_Pe?
dlatego, że ona mnie tak nazwała...
ulżyło Ci po tym?
bardzo...:)
ankamal napisał/a:
mercia:) chodzilo jej raczej o stareoptyp, a go niestety nie zmienisz
Blondynki-stereotyp mnie do nich jakoś nie przekonuje aczkolwiek jeśli pod tymi włosami nie ma pustki to oki.
Brunetki,szatynki-Yumiiiiiiiiiii :)Oczywiście troche dłuższe włoski bo krótkich jakoś nie trawie.
Ostatnio spodobały mi sie dziewczyny w takim Ciemniejszym odcieniu rudego coś a'la pomarańcz czy coś-pyszne hehe.
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 21:44
Brunetka z zadbanymi i długimi włosami. Oczywiście naturalna. BEZAPELACYJNIE!
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 22:31
TheProphet napisał/a:
Brunetka z zadbanymi i długimi włosami. Oczywiście naturalna. BEZAPELACYJNIE!
Ten Pan zna się na rzeczy
cinq24 napisał/a:
Tylko i wyłącznie długowłose brunetki.
ten również
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą