WIcie dziewczyny i my jesteśmy jednak wzrokowcami. Bo patrzymy na wyglad. A ja znam takiego co ma 175 jest niestety "gruby" ale ma fantastyczny charakter i tym mnie urzekł. W zyciu sie nie spodziewałam, że moge chciec sie związac z mężczyzną o takim wyglądzie - bo ten mnie ni pociąga- ale To że mogę się w niego wtulić jest cudowne. DIEWCZYNY CHARAKTER NAJWAŻNIEJSZY. Sama nie wierze w to co mówię bo wiem ,że ja patrze na swój wyląd bardzo srogo i muszę być szczuplutka ani grama tłuszczu a tu taki grubasek. Ale buziak dla ciebie Misiu
penelopa
Zawsze jest tak, że jak poznajemy kogoś bliżej.. bliżej..
To wygląd odchodzi na bok..
I jest mało ważny..
Wtedy widzimy tylko piękno wewnętrzne. ^^
Mój ideał? Oj mogę się rozpisywać i rozpisywać. Może być blondynem może być brunetem, może mieć długie włosy (podobają mi się długie), a może mieć krótkie. Może mieć oczy zielone, niebieskie, a może mieć piwne. Te cechy nie są aż tak istotne. Ważniejsze jest dla mnie to, żebym miała o czym z nim rozmawiać, żeby mnie rozumiał, a ja jego, żebym chciała spędzać z nim każdą chwilę, żeby miał w sobie dziecięcą energię i zarazem był odpowiedzialny, żeby był wrażliwy i zarazem męski, żebym mogła mu się wypłakać i wysmarkać w rękaw i cieszyć z każdej drobnostki, żebym dostawała od niego stokrotki, i żeby mi mówił, że jestem piękna i żebym czuła się przy nim jak księżniczka, żebym była przy nim najszęśliwszą dziewczyną na Ziemi.
A wiecie co jest w tym wszystkim najfajniejsze? Tacy chłopacy istnieją.
_________________ Życie jest piekne jak noc w Bangladeszu