Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 18:01
A ja to się ostatnio postanowiłam ograniczać ale kiepsko mi to wychodzi klnę jak szewc w szkole w domu chociaż tutaj chyba trochę mi to wychodzi
czasem pasowało by trochę przystopować ale jak wszystko mnie wku***a to się nie da
That life has brought me here, where I am"
Mogę zrozumieć jak dziewczyna raz albo dwa przeklnie, ale nie rozumie takiego zachowania gdzie co drugie słowo to przekleństwo ;/ takie dziewczyny są dla mnie jak powietrze
no ale wiadomo :" Dziwny jest ten Świat " 8 latkowie stojący na przystanku wołają ej q... daj szluga bo Ci wpi... , albo teksty typu czekaj zadzwonię do starej czy po nas nie przyjedzie q.. ;/ a no i jeszcze jak patrze na ich sprzęt to się zastanawiam na co im komórki za 600 zł ;/
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 17:33
sama klne ale nie czesto
najczesciej jak mnie ktos wkurzy
ale przy chlopakach rzadko klne nie wiem czemu
po prostu mam jakis respekt
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ja klnę, jak się wkurzę, to ku*wy lecą z moich ust konkretnie. Inne zresztą wulgaryzmy też mimo wszystko, staram sie ograniczać, przy rodzicach i rodzince nie klnę w ogóle (no, oprócz cioci, która mnie nie wyda ). Jeszcze się nie wydało, że klnę jak szewc.
Staram się ograniczać ostatnimi czasy - nie udaje się. Chociaż kolega mnie przystopowuje, bo jego wkurza jak ktoś klnie przy nim - dziewczyna mu zabroniła wulgaryzmami się posługiwać
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Ja też klne chociaż stram sie powstrzymywać. Wqrzyło mnie kiedy moja klasa stwierdziła że ja nie przekilnam bo mam dobre oceny i (muszę się do tego przyznać) wygląd kujona. A jeszcze bardziej mnei denerwuje jak rozmawiają i ktoś przeklnie patrzy wokół kto to słyszał i jakmnie zobaczy to przeprasza.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 13:48
Mi zdarza się przeklnąć, ale zazwyczaj nie robię tego przy chłopakach, bo boję się, że bym się ośmieszyła
Też mam kumpele co klnie, a pełno chłopaków na nią leci
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1362 Skąd: Trn
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 16:21
przeklinające dziewczyny? przeklinający chłopacy?
co to?
czasami trzeba wydobyć ze swoich ust jakieś siarczyste przekleństwo
płeć nieważna, bardziej sytuacja.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 16:26
Mi często zdarza się mieć 'chwile totalnego klęcia'.
Szczególnie w zdenerwowaniu.
Przy chłopakach wole się opanować, a jak już mi się zdarzy, to bardziej się z tego smieją, bo do mnie takie słowa nie za bardzo pasują.
Często słysze: 'Jak Ty w ogóle mówisz?!', 'Powiem dla babci jaki Ty się wyrażasz!' i wtedy wszyscy w brech.
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !