Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 68 Skąd: ponad chmurami.
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 08:35
Ja klnę, ale baaardzo rzadko przy chłopakach. Zazwyczaj przy przyjaciółce. Właściwie nie wiem po co, głupie przyzwyczajenie.
Rezygnuję z tego powoli.
Najbardziej wzburza mnie widok, gdy nastolatka idzie chodnikiem i klnie na cały głos. Żenada.
Jeśli dziewczyna jest zbyt wyluzowana, zazwyczaj klnie. A chłopcy lubią takie dziewczyny, więc myślę, że przeklinanie im nie przeszkadza. No, ale niech wypowiedzą się panowie
_________________ ile to razy
nawet nie wierząc
spotkamy się w innym świecie
Kiedyś nie zwracałem zbytniej uwagi na to czy dziewczyna klnie czy nie. Ale w tej chwili nie lubię jak dziewczyna notorycznie klnie takie zachowanie mnie wręcz od niej odpycha i nie jestem odosobniony bo takie zdanie na temat przeklinających dziewczyn ma większość moich znajomych. Po prostu dziewczynie nie wypada przeklinać a tym bardziej w towarzystwie gdyż jest to nie za dobrze odbierane
overtheclouds to nie jest reguła że jeżeli dziewczyna jest wyluzowana to przeklina jeżeli ma trochę więcej w głowie to będzie potrafiła inaczej wyrazić swoje emocje
Najbardziej wzburza mnie widok, gdy nastolatka idzie chodnikiem i klnie na cały głos. Żenada.
Oj skąd ja to znam, ach te gorące 14 z nerkami na wierzchu (nie mówię oczywiście ze wszystkie 14 sa tak "wyluzowane)
Cytat:
Jeśli dziewczyna jest zbyt wyluzowana, zazwyczaj klnie. A chłopcy lubią takie dziewczyny, więc myślę, że przeklinanie im nie przeszkadza.
Tu raczej nie masz racje.
po pierwsze faceci zazwyczaj boją się łądniejszych, odwazniejszych, bardziej wyluzowanych, czy bardziej wygadanych dziewczyn.
po drugie nie wiem czy zawsze się sprawdza schemat jak przeklina to znaczy, ze wyluzowana.
Myślę, że chłopak nie lub jak dziewczyna przeklina. Zresztą nieładnie jak kto kolwiek przeklina w nadmiarze.
Mi się czasem zdarza powiedzieć ku**a, ale to w wyjątkowych sytuacjach, jak usłyszy to mój chłopak to się ze mnie śmieję, podobno to komicznie wygląda jak z moich ust wydobywa się wulgaryzm
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 15:11
Ja nigdy nie przeklinalam i nie przeklinam. Po co uzywać weulgaryzmów? Kumpele się ze mnie nabijają jak powiem "cholera" xD
A co do takich dziewczyn, cóż...ich sprawa,ale dla mnie to tylko glupi nawyk i tyle.
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Mi sie nie podobaja niecenzuralne slowa wypowiadane z ust niewiast
Sama czasem przeklne... Ale to dlatego, iz moi koledzy robia to notorycznie i sie od nich nauczylam ;O
tak samo jak laska z papierosem... nie podoba mi sie:D Kurczee nie jestem chlopakiem.. ale wolalam sie wypowiedziec...
_________________ "Gwałtownie potrzebowała wódki.Albo paru wódek.Albo pięknego,silnego,milczące go mężczyzny,z którym kochałaby się do utraty przytomności..."
Wiek: 17 Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 123 Skąd: wroclove.
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 15:40
ja przeklinam czesto dosc. nie nałogowo, nie uzywam jako przecinka, ale dosc czesto. [ale się leczę]
i w sumie jakos nie zauwazylam, zeby ktos mnie za to nie lubil. i tak mam wiecej przyjaciol niz przyjaciolek. wiec chyba im to roznicy nie robi.
_________________ "I don't want to swim the ocean, when it's cold I'd like to die"
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 17:43
Mi się wydaje, że chłopcy wolą "wyluzowane" dziewczyny. tu przeklnie tu... Heh.. wkurza mnie to, bo spokojne dizewczyny uważane są za sztywne i prawie w ogóle nie zwracają na nie uwagi
_________________ "Pierwsi byli jaskiniowcy, tak, jaskiniowcy to pierwsi punkowcy..." ;p;p
Leniwiec - Długa historia Punk Rocka