Wydaje mi się, że już był temat o kolorowych rurkach, ale nigdzie nie moge go znaleźć.
Ja wypowiem się mimo, że jestem dziewczyną: kolorowe rurki są straszne! Ba! Każde spodnie w takich oczo-jebnych kolorach są straszne.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Pomogła: 4 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 13:14
To zależy jaki kolor, jaka osoba je nosi. Bo mam taką znajomą, która jest gruba a chodzi w fioletowych rurkach i nie wygląda to za ładnie. Ale jak chce to niech tak sobie chodzi. Ogólnie nic do tych rurek nie mam, nawet zastanawiam się czy sobie takich nie kupić.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 13:25
Mój chłopak uważa, że są w porządku.
Ja mam jedną parę w czerwono-czarne pionowe paski, od bardzo dawna, jeszcze zanim ta moda przyszła, teraz rzadziej je noszę, bo drażni mnie, że wszyscy teraz ubierają się tak samo. Na żółty i zielony już patrzeć nie mogę.
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 346 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 20:23
Sa calkiem ladne. Gorzej tylko jak sa w "teczowych kolorach"
Nawet powiem, ze sa bardzo ladne
_________________ Nigdy nie przestała istnieć tęsknota za słowami, których nie miałem odwagi wypowiedzieć.
To, co mogło być najpiękniejsze ukryłem w milczeniu.
Wg. mnie wszystko co pstrokate, wielokolorowe jest nieco kiczowate. Jako że z natury unikam czegoś takiego wolę stonowane, jednolicie ubarwione rurki - bo w nich nie widzę nic złego.
a po co w ogóle pytasz chłopaków co o tym sądzą skoro po pierwsze chyba ubierasz się dla siebie nie ?? i jak Ci sie podobają to w nich chodź
po drugie połowa chłopaków nie wie co to są rurki a drugiej połowie wszystko jest obojętnie byle było obcisłe i sexy hehe
jak dla mnie to jeśli ktoś ich nie nosi dla lansu i dlatego że są trendi i dżezi to niech nosi, przecież nie każdy musi ubierać się tak samo choć faktycznie, jeśli rurki to czarne, granatowe lub niebieskie. Wczoraj w centrum Łodzi widziałem straaaasznie chudego chłopaka, który był w japonkach, fryzura "emo"{grzywka na oko}, baaardzo dopasowana niebieska polówka, i tak ciasne sztruksowe{?} czarne rurki ze jego noga wyglądała jak moja ręka, która jest i tak chuda nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać..
Nie każdej osobie jest w nich dobrze. Ja nie mam długich kolorowych spodni, ale mam krótkie spodenki w różnych kolorach właśnie tego typu. To mi się podoba
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
jak widze jakas dziewczyne w kolorowych jeansach to bardziej ona mi przypomina taką barbi więc najlepsze są niebieskie lub czarne z jakimiś ładnymi wzorkami
Czarne,lub białe są ładne,chodź nie każdej dzieffcynce pasują,teraz jednak z tego co widzę panuje moda na fiolet,a spodnie w tym kolorze moim zdaniem pogrubiają dziewczynę