Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 79 Skąd: Druga Strona Lustra
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 11:27 Chłopaki, co sądzicie o kolorowych spodniach rurkach?
Chłopaki!!Mam do Was pytanie...
Co sądzicie o kolorowych rurkach <<<spodniach>>>>, które noszą teraz niektóre dziewczyny?? Niektórzy noszą je, bo jest to ich ulubiony kolor, a inni dlatego, że są modne...co o tym sądzicie??
Kolejnym razem naucz się nazywać odpowiednio temat!//Mroczna Sadystka.
Może pokaż jakieś zdjęcie, żeby było wiadomo o co chodzi
A dla mnie to i tak nie ma znaczenia. Od wszystkich spodni sto razy lepsze są spódniczki - tyle ;]
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 11:45
Co prawda nie jestem chłopakiem , ale wypowiem się na ten temat. Kiedyś lubiłam te spodnie, ale teraz mi się znudziło i wnerwia mnie stado dziewczyn w żółtych( i innych)oczo-jebnych rurkach .
To moja opinia, która w sumie jest nie do tematu, więc chłopcy- czekamy na wasze
_________________ Jeżeli masz być kiedyś szczęśliwy, to czemu nie zaczniesz od dziś ?
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 79 Skąd: Druga Strona Lustra
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 15:02
No dobrze..ja nie mówie ostadach tylko o pojedyńczych osobach...żeby było jasne.
Ja uważam, że jak ktos chce to niech nosi..i wyróżnia sie z tłumu...wypowiedziałam sie na ten temat chociaż kierowałam pytanie do chłopców.. ;P
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 15:21
nika93 napisał/a:
Niektórzy noszą je, bo jest to ich ulubiony kolor
to czemu niektórzy nie nosili rok temu swych ulubionych kolorów??
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Oska [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 16:23
bo sam kolor do nich nie przemawiał, musiało być jeszcze modne
rurki ok ale nie kolorowe;p Pytanie do chłopaków a jestem dziewczyną ale powiem że mojemu chłopakowi się nie podobają
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Kocham i jestem szczęśliwa..
ghandi [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:23
Manaika. napisał/a:
to czemu niektórzy nie nosili rok temu swych ulubionych kolorów??
myślę, że dlatego, że nie było ich w sklepach. jak coś takiego jest modne, to w sklepach jest tylko wtedy. a jak modne nie jest, a jest wyraźne i odważne, to nie ma. widzieliście przed tym wysypem kolorowe rurki w zwykłych sklepach z ubraniami w dostępnych cenach?