Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 17:36 Chłopak,który bardzo Ci się podoba mówi że jesteś piękna...
Jako,że bardzo lubię poznawać psychikę kobiet/dziewczyn zadam wam drogie panie może banalne,ale dosyć kontrowersyjne pytanie
Tak jak w temacie: Chłopak/mężczyzna,który od dawna bardzo Ci się podoba mówi że jesteś piękna,co robisz??Żeby bardziej ubarwić spytam co zrobiłabyś będąc wolna,a co mając już partnera,którego kochasz, albo którym jesteś już znudzona,bo niespełnia twoich oczekiwań w związku .
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Przeniosłem od odpowiedniego działu, następnym razem proszę umieszczać tematy w odpowiednich działach. ~ Aew?
A co mam robić? W każdej sytuacji podziękowałabym- to nie ulega wątpliwości. A co dalej to zależy od tego chłopaka. Chociaż nie. Ja to podziękowałabym i strzeliła buraka i szybko zwiała
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Zdziwiłabym sie i zastanawiała gdzie on podział oczy? ;ppp
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
a co mając już partnera,którego kochasz, albo którym jesteś już znudzona,
To co wyżej.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 16:49
1.Miałabym wątpliwości czy on sobie nie robi jaj ze mnie (nie żebym az taka brzydka była, no ale wiecie jacy oni są )
2. Uśmiechnęłabym sie
3.Podziękowałabym
4.Strzeliła jakąś fajną gadkę ( nie wiem jaką ale to szczegół xD)
5.Później niech on sie trudzi
_________________ I po co komu sny spełniające się,
I po co komu miłość,gdy jest nietrwała,
I po co komu serce,gdy łatwo tak...złamać je,
* * *
Na początku zastanawiam się, czy mówi to poważnie... A jeśli zaobserwuję z jego zachowania, że nie robi sobie żartów ze mnie, to dziękuję, uśmiecham się i odchodzę.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Chłopak/mężczyzna,który od dawna bardzo Ci się podoba mówi że jesteś piękna,co robisz??
głupkowato się uśmiecham. dziękuje... i pytam jak ma na imię. xD
[ostatnio się jakoś taka...odważna zrobiłam ]
Kokolino napisał/a:
o zrobiłabyś będąc wolna
imię... wiek... numer gg albo fona xD [o to bym zapytała] xD
Kokolino napisał/a:
co mając już partnera,którego kochasz, albo którym jesteś już znudzona,bo niespełnia twoich oczekiwań w związku .
własnie teraz mam taką sytuację.
spotkałam kolesia. pogadałam z nim chwile. wzięłam jego gg.
pisze z nim na gadu.
i mam zamiar znowu się z nim spotkać.
jeśli okaże się fajnym kolesiem...
przerzucam się na niego, a moje znienawidzonego mena zostawiam.
Kokolino napisał/a:
pozdrawiam
pozdrówka xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 09:46
Nawet gdybym miala chlopaka to przeciez z tym, który do mnie zagadał nie musze od razu chodzic..moze zostaniemy przyjaciółmi..a jak cos zaiskrzy to wybieram tego,który mi bedzie bardiej pasił..;P