Besik z calym szacunkiem jak bym chciala kogos wyrwac nie pisalabym na forum. Glodnemu chleb na mysli
Jakby Ci to powidzieć... Chyba nie do końca zrozumiałaś, ale nieistotne...
Heh w ogóle jaki total abstrakcyjny post hahaha good.
Wredota napisał/a:
znam osoby ktore maja cukrzyce a jakos nie sa chorze
Bardzo mi się podoba to stwierdzenie - to tak jakbyś znała łysego bruneta, albo nowonarodzonego starca. typowa sprzeczność... Zachęcam do czytania swoich postów przed naciśnięciem knefla [Wyślij]
1) niskich chlopakach - niższy odemnie? niee
2) grubych chlopakach - zalezy jak bardzo grubych [tzw misiowaty ok] ale kochanego ciała nigdy za wiele
3) lysych chlopakach - przejdzie, choc wole z włosami ^^
jak jest niski to raczej ja na to nic nie poradze po prostu jak rozwadali wzrost on stał w kolejce po rozum dżołk
Gruby? jeszcze zależy jak bardzo jak bardzo bardzo bardzo to na kurace odchudzającą a jak tzw do przytulania tzw misiowaty brzuszek to ok
a łysi zawsze mogą zapuścic włosy no nie?
ale chyba kocha sie człowieka takim jakim jest a nie
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
a) sama jestem niewyskoka wiec spox, byleby chlopak byl wyzszy ode mnie
b)hmmm...chlopak kojarzy mi sie ze sportem co oznacza rowniez wysportowana sylwetke
c) wole jak ma wlosy :p
_________________ "Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu"
1) niskich chlopakach - to mi nie przeszkadza ,bo ja nie jestem wysoka
2) grubych chlopakach - ze mną by schudł xD bo prowadze aktywny tryb zycia
3) lysych chlopakach - mój kolega był kiedys łysy i mi to nie przeszkadzało , więc myśle , że to nie problem
_________________ Wierzyć chcę, że przyjdzie czas, nadziei czas...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 14:37
1) niskich chłopakach są super, bo ja,... też jestem niska;D ale... wysocy są tacy sami jak niscy, nie ma różnicy;)
2) grubych chłopakach hmmm... sama nie wiem... tak, musi mieć trochę ciałka, ale bez przesady, nie chcę mieć chłopaka, który ma zamiast kaloryferka opony
3) łysych chłopakach hmmm... nie wiem, jakoś mi nie przypadają do gustu, ale niektórzy... są super;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 13:36
1)nie mam nic przeciwko,wręcz odwrtotnie,podoba mi sie chłopak który jest ode mnie troche niższy
2)to też chyba mnie mało obcodzii,szczerze mówiąc to nawet osobiście nie znam żadnych "puszystych"chłopaków
3)nie lubię łysych,automatycznie mnie odpychają i od razu kojarzą mi się z jakimiś gangsterami ,wg mnie chłopak powinien mieć jakąś czuprynkę,najlepiej troszkę dłuższą
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
3)nie lubię łysych,automatycznie mnie odpychają i od razu kojarzą mi się z jakimiś gangsterami ,wg mnie chłopak powinien mieć jakąś czuprynkę,najlepiej troszkę dłuższą
tak.. własnie właśnie..
Gangster. xD.
Już lepiej długie niźli łysy miał być
1) Najczęściej z dużym poczuciem humoru
2) Zbyt mało aktywni fizycznie:/ Wystarczy godzinka dziennie w siłowni przez kilka miesięcy
3) Łysy kojarzy mi sie z dresem , brutalny , agresywny , najczęściej z jakimś wyrokiem
_________________ Z dwóch "panów świnków" lub "pań świnek" nie będzie małych świniątek.
/Roman Giertych/
niski chlopak- ostatnio zauważylam że niscy są śliczni... serio, mam 164 cm wzrostu, i ja tacy ktorrzy maja po 150 i sa cudowni:) wcale nie kaze im rosnac...:)
gruby chlopak- zalezy co rozmiemu przez gruby, jesli otyły, no to odchudzanko... a jaesli tylko z nadwaga, to czym sie tu przejmowac...:) moj byly chlopak miał nadwage 15 kilo a i tak wszytskie babki za nim szlalay:P
- lysy chlopak- osobiscie przepadam za dłougowłosymi, ale nie mam nic do gadania na temat kogos włosow, tak samo jak nikt nie ma prawa gadac na temat mojego kolczyka...
_________________ [automat-cenzura] All Fairytales
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 20:02
1) Niektórzy moi niscy znajomi są naprawde bardzo ładni...
2)Grubi chłopcy nie bardzo mi się podobaja, ale zależy co masz na myśli mówiąc "gruby". Jeśli takich, z lekką nadwagą, to mogą być ok...mój kolega ma lekką nadwagę, a i tak dużo dziewczyn za nim lata...
3) Jakoś nie bardzo mi przypadają do gustu. Kojarzą mi się z jakimiś dresami, blokersami itd...wole jak chlopak ma trochę dłuższe włosy.
_________________ Raczej nie życzymy nikomu źle, raczej nikomu dobrze...
Wszystko sie sypie.
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2007 Posty: 967 Skąd: Białystok
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 13:44
Niscy są jak wszyscy inni...mam niskiego przyjaciela (powtarzam przyjaciela,bo wszyscy sobie coś myślą) To nie przeszkadza..
Gruby też człowiek...
Łysy ? O.O No comment plax
_________________ nieważne słowa - liczą się czyny...
Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters