Chodzi wiele stereotypow i niedomowien, i chcialbym wiedziec co dziewczyny sadza o grubych, lysych i niskich
chodzi o kazda ceche osobno, a nie o wszystkie w 1 osobie
Napiszcie takze prosze czy bylybyscie wstanie byc z takich chlopakiem ktory posiada dana ceche.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 16:05
Co myślę?
zabulec napisał/a:
niskich chlopakach
jeszcze urośnie.
zabulec napisał/a:
grubych chlopakach
Już ja bym go tak żywiła, ze by schudł xD
zabulec napisał/a:
lysych chlopakach
Jak ma ładną czaszkę to myślę, ze fajnie wygląda
zabulec napisał/a:
Napiszcie takze prosze czy bylybyscie wstanie byc z takich chlopakiem ktory posiada dana ceche
Co do 1 hmm, raczej tak..
Gruby i łysy może być, najwyżej schudnie i zapuści włoski
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
1 Mam niecaly metr piecdziesiat. Nie ma dla mnie opcji za niski chlopak 2 kochanego ciala nigdy za wiele 3 osobiscie wole dluzsze wlosy moje gg 75333269
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 05:47
Bęsik napisał/a:
jeżeli 177 to niski, jezeli 78kg to gruby i jeżeli ogolony żyletką na łyso to łysy to mówimy o typie idealnym^^ ;D
Jakaż skromność
Dark Angel napisał/a:
75333269
Możesz być pewna, ze napiszę
zabulec napisał/a:
2) grubych chlopakach
Więcej ciała do kochania xD
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
znam osoby ktore maja cukrzyce a jakos nie sa chorze... to nie zalezy od siebie.. a jak ktos wpycha w siebie ciastka, lody, batony i te inne no to przestan.
1) Ja bym chodzić z niższym nie mogła .. wolę wyższych
2)Więcej ciała do kochania xD
3)Niech sobie włosy zapuści przecież w tym wieku nie może mieć łysiny
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..