Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 314 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 01:00
GuaNGO, mówił Ci ktoś, że jesteś nieczułym i niedojrzałym frajerem? Dostanę za tego posta ostrzeżenie, ale ulży mi.
GuaNGO napisał/a:
Moja byłą zaliczylem 8 razy^^ i 1 jej przyjaciółke
Jesteś niesamowity, chcesz o tym porozmawiać? Już widzę te nagłówki w gazetach. Pewnie Ewa Drzyzga Cię już zapraszała do siebie?
Zainteresowania w profilu: "SeX" (już nie będę się czepiał, że takie słowo nie istnieje w języku polskim).
Wiesz, masturbacja ze wzrokiem wbitym w zdjęcie dziewczyny to niekoniecznie "zaliczenie" jej.
Żal mi Ciebie.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Czy dziewczyny 16-18 lubią sex? xD Moja byłą zaliczylem 8 razy^^ i 1 jej przyjaciółke
Ojaaaaaaaaaaa. Ale jesteś zaje.
Wstrząsające a zarazem poruszające.
Urzekła mnie Twoja historia.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 07:38
Cytat:
Moja byłą zaliczylem 8 razy^^ i 1 jej przyjaciółke
Congratulations......
Czemu chłopakom zależy na sexie?Głupie pytanie więc odpowiedź nie będzie mądra.Bo taka natura jest.Dziewczynom też zależy , ale o tym nie mówią na głos.Kurczę,czy nie można użyć własnej głowy i sie zastanowić czemu tak jest , tylko od razu biec na forum..........?
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 08:39
Cytat:
Każdemu normalnemu chłopakowi zależy na seksie, jednak nie każdemu akurat najbardziej na nim.
Dokładnie.Pociąg seksualny jest normalnym zjawiskiem.I bardzo dobrze jak komuś zależy zarówno na zbliżeniu ( bo to również oznaka miłości ) jak i na byciu w związku
_________________ Na końcu wszystkiego...
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 09:30
GuaNGO napisał/a:
Czy dziewczyny 16-18 lubią sex? xD Moja byłą zaliczylem 8 razy^^ i 1 jej przyjaciółke
[ Dodano: Nie Lip 13, 2008 01:47 ]
Ale czy SEX jest zły?
A psa przypadkiem też nie przeleciałeś?
@ topic ; Ja nie myślę o sexie.Wolę prawdziwe uczucie, jakim jest miłość i ten kontakt między partnerami, a sex to tylko zapieczętowanie miłości i miły dodatek.
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 09:35
Moim zdaniem chłopakom nie zależy tylko na tym, oni tak samo denerwują się przed pierwszym razem jak i dziewczyny, traktują temat seksu tak samo jak i my - płeć piękna xD. Nie zaprzeczam, że czasami trafi się napaleniec co myśli tylko o tym, ale nie wszyscy tacy są.. Prawda chłopcy?
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1543 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 10:49
Sa dziewczyny nimfomanki xD wolą bardziej seks od chłopakow i to one ich namawiają więc dziewczyny też nie są takie święte :p Nie wszystkim facetom tylko na tym zależy,to jest w swoim rodzaju takie..upowszechnienie.. ze jak facet to od razu seks :]
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Moim zdaniem chłopakom nie zależy tylko na tym, oni tak samo denerwują się przed pierwszym razem jak i dziewczyny, traktują temat seksu tak samo jak i my - płeć piękna xD. Nie zaprzeczam, że czasami trafi się napaleniec co myśli tylko o tym, ale nie wszyscy tacy są.. Prawda chłopcy?
Prawda
rozkołysz świat napisał/a:
Sa dziewczyny nimfomanki xD wolą bardziej seks od chłopakow i to one ich namawiają więc dziewczyny też nie są takie święte :p Nie wszystkim facetom tylko na tym zależy,to jest w swoim rodzaju takie..upowszechnienie.. ze jak facet to od razu seks :]
No tak, ale więcej chłopaków zgodzi się na seks jak dziewczyny się będą o niego prosić, a odwrotnie już to tak nie wygląda Bo my (faceci) jesteśmy jednak bardziej "podatni" na zwierzęce instynkty (jak to nazwała casablanca)
Bo my (faceci) jesteśmy jednak bardziej "podatni" na zwierzęce instynkty (jak to nazwała casablanca)
Nie to, żeby to było jakieś obraźliwe. Taka prawda po prostu.
A ja uważam, że kobiety też mają zwierzęce instynkty. Przynajmniej ja i dziewczyny w moim otoczeniu... ;>