to zależy. ja miałam chłopaka i gdy dowiedziałam się, że pali [bo sam mi nie powiedział] to nie było ciekawie..
odpycha mnie to.
gdy patrze na młodszych albo w moim wieku to nie jest fajnie
ale jak juz ktoś ma 20lat to ok..
osobiście bym wolała żeby mój boy nie palił, ani niczego nie zażywal:)
Teoretycznie szansę ma każdy.
Ale chyba nie chciałabym, aby mój facet miał coś z tym wspólnego. Nie toleruje wszelkiego rodzaju używek, przeszkadza mi nawet nałogowe palenie papierosów. Ale jeśli naprawdę by mi na nim zależało to albo prosiłabym go, aby z tym skończył, albo starałabym się ograniczyć jego palenie. Tak czy tak nie mogłabym być z chłopakiem, który non stop jest naćpany. (;
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 12:15
Szczerze mowiac, to przeszkadzaloby mi to, tak samo jak picie, palenie itp. Pod tym wzgledem jestem bardzo wymagajaca, nie mam zadnych nałogów i tego samego wymagam od swojego chlopaka. Jednak mimo wszystko palenie haszyszu nie przekresla przeciez calego zwiazku. Zawsze mozna isc na kompromis i znalezc jakies rozwiazanie. to juz zalezy od 2 osób, ktore są w związku. Trudno mi tutaj dodac cos wiecej, bo nigdy nie mialam chlopaka, ktory mialby jakiekolwiek nalogi, obecny rozniez nie ma, wiec pisze czysto teoretycznie.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 13:04
casablanca napisał/a:
Tak czy tak nie mogłabym być z chłopakiem, który non stop jest naćpany. (;
Naćpany powiadasz, ty chyba nigdy naćpanego człowieka nie widziałaś, skoro twierdzisz że od haszyszu można się naćpać poważnie..
Tak czy tak nie mogłabym być z chłopakiem, który non stop jest naćpany. (;
Naćpany powiadasz, ty chyba nigdy naćpanego człowieka nie widziałaś, skoro twierdzisz że od haszyszu można się naćpać poważnie..
Nie obchodzi mnie czy poważnie, czy nie. Ważne, że nie byłby do końca "trzeźwy". A ja potrzebuję faceta, z którym można normalnie porozmawiać. Bo to tak jak po alkoholu - gada bez sensu.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!