Ważne co ma w głowie. Używki to sprawa drugorzędna razem z wyglądem.
Pewnie,że ma szansę - jak każdy Tylko fajnie by było gdyby się ze mną dzielił,a nie sam sknera palił xD *jk*
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 14:17
maybachmaster napisał/a:
Sorry , że sie wtrące...mój kumpel pali i ma dziewczynę.Więc jak widać zależy od chłopaka i dziewczyny
A czy ja napisałem, że nie mam dziewczyny? Też ją mam, ale chciałbym poznać również zdaniem szerszego grona osób, niż moja dziewczyna i kilku przyjaciółek.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Szczerze mówiąc przeszkadzałoby mi to - podobnie jak z papierosami. Jednak starałabym się to zaakceptować. Ktoś mądry kiedyś mi powiedział, że jak się coś do kogoś czuje, to nie stara się go na siłę zmienić. W zamian poprosiłabym go, aby nie palił w moim towarzystwie.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
U mnie żaden nie ma szans :O
Nie przeszkadzało by mi to. Tak myślę bo przecież nigdy nic nie wiadomo.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 17:41
Czy na tym forum jest raptem 10 dziewczyn? Dziewczyny noooo, wypowiadać się !
Ja sama palę.Od czasu do czasu..Nie mam nic przeciwko,gdyby haszysz palił mój kumpel czy przyjaciel,ale nie chciała bym żeby palił ze mną chłopak którego kocham czy z którym chciała bym się związać.
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 18:10 Re: Pytanie do dziewczyn
Hipokryta napisał/a:
Jak patrzycie na chłopaka palącego haszysz? Ma u Was jakieś szanse, czy podchodzicie do tego sceptycznie?
u mnie taki ktoś nie ma szans... takie coś naprawdę uzależnia i jeżeli taki człowiek nie weźmie się w garść to może być tylko gorzej. Wątpię, że byłabym na tyle silna psychicznie, żeby pomóc mu się z tym uporać...
_________________ "Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są najsilniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać."
Paulo Coelho