Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 946 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 17:48
rozkołysz świat napisał/a:
wow w tym wieku to wynik warty pozazdroszczenia
czego tu zazdroscic? Ja wtedy z chlopcami to gralam w pilke i bawilam sie w berka naokolo bloku.
Indywidualista; napisał/a:
Jaki ma sens związek nie na serio?
A czy w wieku juz powiedzmy tych 14 lat, (bo tyle ma teraz, ale zakladam, ze tamtych 7 bylo wczesniej) zwiazek moze byc powazny? Draznia mnie takie 14-stki.
Mnie zaden nie zostawil i nie zdradzil.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
rozkołysz świat - ja ironię wyczułam ;dd fakt,tak serio nie ma czego zazdrościć.
Ja byłam w niewielu związkach,ale za każdym razem to ja `zostawiam` . jednak jak już to z konkretnych powodów . nie byłam nigdy zdradzona,ani też nie zdradzałam .
byłam jak do tej pory tylko w jednym związku i strasznie się przejechałam na moim ex... mianowicie zostawił mnie dla innej, chociaż twierdził, że mnie kocha:/ teraz czekam... będę miała chłopaka gdy przyjdzie moja kolej.
W 2 gimnazjum miałam chłopaka (też mi chłopak, phi).
Na jednej imprezie przytulał się z jakąś laską, więc podeszłam do niego i zerwałam.
Smutno mi było.... dwa dni.
_________________ "Nie muszę robić niczego czego nie chcę...
Teraz wszystko jest dla mnie możliwe"
Ile ty masz lat? 14? . I po raz kolejny powtarzam że, słowo "Kocham Cię" jest rzucane na wiatr. Bo napewno im to mówiłaś..
Zdrada.. tak. cieżka rzecz. Ale zastanówmy się czy wogóle w wieku 14 lat 'miłość' można nazwać 'miłością' ? .
Ehh.. śmieszą mnie 'napalone czternastolatki zmieniające chłopaków co tydzień' .
Nie mówię że, ty ich tak zmieniałaś ale, może dorośnij, zaczekaj na tego jedynego i dowiedz się do dokładnie!! co oznacza słowo MIŁOŚĆ
_________________ _.ej , zaciągam się Tobą choć nie palę ! < 3
.valeria., miłość to chęć dobra dla drugiej osoby,
religii nie miałaś?
Miałam.
Ja wiem, że kochać kogoś to znaczy chcieć z nim być zawsze i wszędzie. Miłość to bezwarunkowe zaufanie. Miłość, to najpiękniejsza rzecz jaka może nas spotkać w życiu. Kochana osoba jest ważniejsza od nas samych i jeśli to działa także w drugą stronę to jest to pełnia szczęścia. W miłości ważna jest wzajemność.
Przede wszystkim miłość jest najważniejsza w życiu i nadaje mu sens.
To jest najprawdziwsza miłość .
I dlatego uważam że, w wieku 14 lat można doznać tylko mocnego zakochania a nie prawdziwej miłości.
[ Dodano: Sro Cze 25, 2008 19:09 ]
a i do prawdziwej miłości trzeba dojrzeć.
_________________ _.ej , zaciągam się Tobą choć nie palę ! < 3
Ja wiem, że kochać kogoś to znaczy chcieć z nim być zawsze i wszędzie. Miłość to bezwarunkowe zaufanie. Miłość, to najpiękniejsza rzecz jaka może nas spotkać w życiu. Kochana osoba jest ważniejsza od nas samych i jeśli to działa także w drugą stronę to jest to pełnia szczęścia. W miłości ważna jest wzajemność.
Przede wszystkim miłość jest najważniejsza w życiu i nadaje mu sens.
To jest najprawdziwsza miłość .
I dlatego uważam że, w wieku 14 lat można doznać tylko mocnego zakochania a nie prawdziwej miłości.
Nieco przekolorowane. A dowodem na to że miłość 14-latka moze być szczera i prawdziwa jest mój chłopak
Czy ktos mnie zdradził?
Nie
Zostawił?
Tak, ale to były wakacyjne znajomości, to musiało się tak skończyć
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Tak, ale to były wakacyjne znajomości, to musiało się tak skończyć
No właśnie...
Nikt mnie nie zdradził, za to ja zdradziłam... Tak- wiem, i jakoś się z tego powodu nie szczycę, ale teraz już mnie stać na szczerość.
Nie ma sie co chwalić ilością chłopaków/dziewczyn , ale długością trwania związku.Nawet największy "kmieć" może mieć 100 dziewczyn w ciągu roku Ja nigdy nie zdradziłem i nigdy nie zostałem zdradzony.I to uważam za największy życiowy sukces.
Cytat:
Nieco przekolorowane. A dowodem na to że miłość 14-latka moze być szczera i prawdziwa jest mój chłopak
A co , twój chłopak ma 14 lat czy jesteście 4 lata razem ?
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day