ja zawsze mażyłem o takiej dość wysokiej dziewczynie, brązowe (lekko kręcone) długie włosy, nie gruba ale też nie taka strasznie chuda i, a co tam powiem - zeby piersi miała wielkie
ale teraz to nie zwracam aż tak bardzo uwagi na wygląd tylko na "wnętrze"
poznałem dziewczyne która mimo że nie jest najpiękniejsza jest naprawde wspaniała i świetnie sie przy niej czuje...
Bukkake_Warrior [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 16:35
Kod:
poznałem dziewczyne która mimo że nie jest najpiękniejsza jest naprawde wspaniała i świetnie sie przy niej czuje...
Pokulałem się trochę po pokoju (czytaj: rotflowałem).
Jeżeli Twoja "pani" nie jest dla Ciebie najpiekniejsza i w ogóle naj naj naj to coś jest nie tak.
oł [automat-cenzura], ale to fajnie brzmi "nie jest najpiękniejsza"
Byłby z Ciebie dobry dyplomata
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 03:55
ta jaasne... skoro wszyscy mówicie - najwazniejsze wnętrze, że tak powiem - stare, oklepane hasełko, to czemu zazwyczaj te inteligentniejsze dziewczyny, które sa ładne, mają inteligentnych, brzydkich chłopaków, plastiki różowe mają plastikowych, łądnych chłopaków, a brzydkie nie mają w ogóle, a co dopiero mówić o łądnych ?
_________________ "A ja jestem punk i w ramach walki z wszystkimi schematami..."
kto wie - ten wie
Mój ideał kobiety...? To moja dziewczyna piękna i mądra.Czarne kręcone (nie zbyt bardzo) piękna sylwetka.Ah...Jest moją jedyną
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli jej się wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia nie mając śmiałości by zerwać jego owoce..."
Moim ideałem jest moja BYła, wątpie żebyśmy kiedyś do siebie wrócili Szkoda
_________________ A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.