Wysłany: Sro Maj 02, 2007 19:51
Obecnie nie mam dziewczyny ale jesli bym mial to chciałbym by:
Miała poukładane,znała sie na żartach(mam oryginalny charakter i czasami zamiast dziewczyny sie smiac lub chociaz przytaknac to łapia focha, a moi kumple od razu łapia ocb))żebym mógł z nia przesiadywac całymi dniami, przy zachodach słońca, z którą mógłbym rozmawiac godzinami,która by mnie rozumiała,musi mnie kochac z całego serca a nie pożałuje, a co do wygladu to obojetne czy bedzie brunetką czy blondynka!!żadnej tapety bo tego nie znosze, sama natura musi miec czym oddychac i na czym usiąsc,ale bez przesady mus byc zadbana i ubierac sie w mini lub obcisłe jeansy nie lubie jakis lasek w arafatkach itd.
jak sie takowa tu znajdzie niech sie odezwie
pozdrawiam
_________________ 177 cm Blondas blue eyes
KoleC w JęzYkU
No więc tak... przydała by sie głowa, tors.. najlepiej piersi nie duże... aha dobrze by było jak by od ciała na górze były dwie ręce w każdej po pięć palców.... dwie nogi, ewentualnie jedna ale lepiej żeby jednak dwie, tez po pięć palców ale nie koniecznie.. no a dodatki to... pośladki... i żeby nei miała niczego między nogami
_________________ ...To już minęło ten klimat ten luz, wspaniali ludzie nie powrócą... wehikuł czasu, to był by cud...
No pewnie, troche pewności siebie nie zaszkodzi, wiele dziewczyn w opisach idealnych chłopaków opisuje cechę "Pewność siebie" W tobie jest jej nadmiar:D geniuszu:D
Wszytsko wiesz na wszystkim sie znasz:D
_________________ Mamy toczyć ten epicki bój do czasu kiedy zabrzmią trąby sądu ostatecznego?
*~~*~~*~~*~~*~~~*
I miss you:*
NO masz to we krwi nagar sobie "Barwo jaki jetsem madry, wszytsko wiem na wszytskim sie znam wszystko umiem zrobić" to było by coś, potem 2 godziny dziennie sobie puszczać hehe:D
_________________ Mamy toczyć ten epicki bój do czasu kiedy zabrzmią trąby sądu ostatecznego?
*~~*~~*~~*~~*~~~*
I miss you:*