Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 16:12 Dziewczyny są przewrażliwione na swoim punkcie !?
Jak dla mnie to tak i jeszcze raz wielkie tak. Wy – dziewczyny jak was chłopak żuci wręcz bezczelnie to się nazywacie bardzo skrzywdzonymi i w ogóle już my – faceci jesteśmy feee... i te inne fochy. A wy jakie jesteście? Nie mówię, że wszystkie ale większość ! też potraficie chłopakom wbić nóż w serce tak jak mnie pewna dziewczyna i co też mam się nazywać wielce skrzywdzonym ? oczywiście nadal mnie to boli, ale wy to już jesteście na cały świat obrażone i że każdy chłopak jest taki sam !
Ja tego nie rozumiem. Nazywacie się skrzywdzonymi, a same potraficie wbić nóż baaaaa siekierę w serce !! i co wtedy jest spoko loko ?
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 17:17 Re: Dziewczyny są przewrażliwione na swoim punkcie !?
Bawarczyk napisał/a:
Wy – dziewczyny jak was chłopak żuci wręcz bezczelnie to się nazywacie bardzo skrzywdzonymi i w ogóle już my – faceci jesteśmy feee... i te inne fochy.
Po pierwsze rzuci przez rz a nie ż
po drugie jak każdy normalny człowiek jesteśmy przez pierwszy okres złe na cały świat, życie nagle traci sens tak naprawde bo ktoś na kim nam zalezało nas zostawia. To sa po prostu gorsze dni, i nie tylko my je przeżywamy ale panowie także.
Bawarczyk napisał/a:
A wy jakie jesteście? Nie mówię, że wszystkie ale większość!
A ty co robiłes jakąś sondę, że wiesz?
Bawarczyk napisał/a:
też potraficie chłopakom wbić nóż w serce
A no widzisz, nie jesteśmy takie bezbronne i niewinne, tez potrafimy walczyc o swoje, potrafimy sie odezwac i powiedziec co nam pasuje a co nie, mamy XXI wiek i teraz dziewczyna może określic co jej pasuje a co nie.
Bawarczyk napisał/a:
tak jak mnie pewna dziewczyna i co też mam się nazywać wielce skrzywdzonym?
Jak bardzo chcesz to się nazywaj mi nic do tego, nawet gdybyś to bardzo przeżywał, nie miał dobrego humoru przez jakiś czas, nie odzywał się do znajomych przez kilka piuerwszych dni, nikt nie powinien miec ci tego za złe, po prostu w twoim zyciu zdazyło się coś niedobrego i niespodziewanego, masz prawo.
Bawarczyk napisał/a:
ale wy to już jesteście na cały świat obrażone i że każdy chłopak jest taki sam!
Znowu jakąś sonde robiłeś, ze wiesz co myślimy?!
Cytat:
Ja tego nie rozumiem. Nazywacie się skrzywdzonymi, a same potraficie wbić nóż baaaaa siekierę w serce !! i co wtedy jest spoko loko ?
Widzisz, kto by tej siekierki komu nie wbijał to świat i tak będzie toczył się dalej.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Zacznijmy od tego że nie wszystkie dziewczyny są takie same ! Takie uogólnianie może wiele z nas obrazić .
Owszem, dziewczyny potrafią 'przywalić', ale chłopcy wcale nie są gorsi .
Musimy się bronić, nie chcemy być słabszą płcią .
Co do tego wbijane noża w serce, to po prostu miałeś pecha - trafiłeś na nieodpowiednią dziewczynę . Znajdziesz inną
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 19:23
Cytat:
Nazywacie się skrzywdzonymi, a same potraficie wbić nóż baaaaa siekierę w serce !
Nigdy nie robiłam z siebie ofiary losu (a czasem nią byłam xD) nigdy nei czułam sie przez kogoś skrzywdzona .... nie było faceta przez którego bym płakała . Tak wiem jestem nienormalna i niemoralna .....straszne.
Bawarczyk, a ty się tak nad sobą nie rozczulaj bo źle na tym wyjdziesz
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
No sorry a chłopaki to niby co?! Ja sama byłam świadkiem, bo to mój esk-chłopak zrobił ze mnie tą złą a sam ryczał i zachowywał się jak kretyn... :/Straciłam przez to wiekszosc znajomych, którzy za nim stanęli.. Nie można mówic ogólnikowo bo nie wszystkie dziewczyny są takie same...[ja taka nie jestem ;P] Ale przyznam, że niektóre panny przesadzają i to jest popis, takie cierpienie na pokaz bo nie wierze że ktoś komu naprawdę przykro rozpowiada swoje krzywdy wszem i wobec. Ej Bawarczyk rozumiem, że jakaś kobieta złamała Ci serce ale to nie powód, żeby zjechać nas wszystkie... Pozdro
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do raju
Niegrzeczne mają raj na ziemi
Wiesz co.. Wina leży po obu stronach...
Zresztą tak samo chłopacy jak i dziewczyny umieją sprawiać sobie przykrości...
Nie należy natomiast uogólniać.. - jak to któraś już mówiła..
Każdy przeżywa takie rzeczy na swój sposób..
Nikt nie czuje tego samego...
Bawarczyk musial dzisiaj sie dlugo patrzec na dziewczyny- a takie dlugie patrzenie sprawia, ze:
1. staje sie czlowiek bardzo glupim, bo do jelopstwa przyzwyczaja sie
2. chce sie na nie narzekac
Oczywiscie, nie na kazde- zeby sie szanowne forumowiczki nie obrazily.
Poza tym pozwole sobie powtorzyc
Mała_Pe napisał/a:
chłopacy
recami.
Przejdzmy do sedna. Zalezy, panie, na jaka babe trafisz. Niektore sa obyte i przyjemne, inne- proste i chamskie. Skoro zaczynasz z tymi drugimi, to sie durenstwa po nich spodziewaj. Chlopaki tez nie pozostaja bez winy, ale, jak juz napokmnalem- wszystko zalezy od charakterku. Skoro macie zamiar sie uzerac z byle zulem, bo ma klate, to na zdrowie.
Odp.
Tak chociaż zdarzają się przypadki. Moja była gdy zerwaliśmy przyszedła dzień później cała rozpłakana i ryczała mojej matce że znią zerwałem bez powodu itp. (choć powód podałem jej przy zerwaniu i wszystko sobie wytłumaczyliśmy) no nic..
Albo ja tu czegoś nie rozumiem w stosunku do niektórych dziewczyn albo jestem strasznie jeb...tym facetem bez serca...
Nazywacie się skrzywdzonymi, a same potraficie wbić nóż baaaaa siekierę w serce !! i co wtedy jest spoko loko ?
Bawarczyk...jeszcze życie Cię nie nauczyło, ze ludzie w większości nie dostrzegają w sobie wad. Ja niegdy w podobnej sytuacji nie udawałam "skrzywdzonej", gdyż nie jest to w moim stylu...jest dlamnie załosne, gdy musze wysłuchiwać kolezanki płaczącej, po zerwaniu z chłopakiem Ale ludzie są rózni...
Z tym wbijaniem noża, badz siekiery w serce to masz racje.
[ Dodano: Nie Maj 27, 2007 19:36 ]
Bawarczyk napisał/a:
Nazywacie się skrzywdzonymi, a same potraficie wbić nóż baaaaa siekierę w serce !! i co wtedy jest spoko loko ?
Bawarczyk...jeszcze życie Cię nie nauczyło, ze ludzie w większości nie dostrzegają w sobie wad. Ja niegdy w podobnej sytuacji nie udawałam "skrzywdzonej", gdyż nie jest to w moim stylu...jest dlamnie załosne, gdy musze wysłuchiwać kolezanki płaczącej, po zerwaniu z chłopakiem Ale ludzie są rózni...
Z tym wbijaniem noża, badz siekiery w serce to masz racje.