Wysłany: Czw Sie 23, 2007 15:52
Taka Sobie napisał/a:
akceptujecie czy każecie mu się depilować?
Gdyby dziewczyna kazałaby mi się depilować, to parsknąłbym śmiechem. Jeśli kochać - to całego Poza tym nie rozumiem jak w związku można rozkazywać Prosić a rozkazywać - to robi wielką różnicę.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:26
Hmmm... nie podobaja mi sie gęste wlosy na klacie... ale nie uznaje tez depilacji mężczyzn...
chyba bym sie do tego przyzwyczaila;)
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Kotek ma mięciutkie futerko a te męskie to do miękkich nie należy
ostatnio jak byłam na basenie ujrzałam faceta przybliże jego wygląd dla włączenia wyobraźni...
laski wyobraźcie sobie mężczyzna wieku 40 lat wysoki bardzo opalony ale strasznie tłusty wielki i gruby i wyglądał jak by ubrał sweterek!! z przodu całośc we słosach z tyłu tak samo! nawet ramiona >.< i jak ma to nie odrażac? feee
ale facet który ma lekkie włoski na klacie i ścieżke miłości to wygląda nie źle ^^ Gładkie klatki są tez bardzo fajne ^^ i znam takich dwóch kolesi którzy sie depilują tzw klate wydaje sie śmieszne ale gładziutcy są [jeden blondyn drugi brunet] gorzej gdy temu brunetowi zaczyna odrastac to hmm nie wyglada za ciekawie ;p heheh
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 15:14
No fakt-za pięknie to to nie wygląda... Ale jak już ma to trudno-nie jego wina
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomogła: 4 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 08:07
Nie podoba mi się... mój brat cioteczny ma taką dżunglę na klacie i okropnie to wygląda. Najlepiej mi się podoba jak włosów nie ma w ogóle lub jest kilka.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Witam Drogie Panie i Szanowni Panowie, widząc ten oto wątek nie mogłam sie powstrzymać od wyrażenia swojego zdania:) Aż sie zarejestrowałam Otóż, ja kocham męski zarost (może mały offtopic, sorka) i przed spotkaniem z moim Kubusiem zawsze prosze zeby czasem się nie golił Nie ma to jak takie delikatne kłucie. Uwielbiam A że zarost na twarzy ma dość gęsty, więc analogicznie na innych częsciach ciała też (no no, wszystkich miejsc jeszcze nie widzialam:P). A powracając do sprawy zarostu na klacie to po prostu świetny jest Ehh, ileż ten mój facet ma testosteronu
Dziękuje, liczę na ciepłe przyjęcie w tym jakże zacnym gronie