Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 150 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 09:14
Ja tez nie lubie gladkich Moj facet ma wloski na klacie i nie dosc, ze mi to nie przeszkadza, to na dodatek podoba sie! A jak przyjemnie rwac go za te wloski by sie obudzil hehee... Nie no zamyslilam sie
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"
Kiedy już będę mieć faceta, który będzie mnie kochać, a ja jego, stanie się nieważne to, czy ma włosy na klacie, czy w kroku, na nogach lub gdzie indziej... Będzie się liczyło to, że jest, że możemy na sobie polegać... Oraz ta jego iskierka w oku, kiedy na mnie będzie patrzeć . Na pewno mu nie powiem: " Kochanie, ogól sobie tors, bo mi to przeszkadza", nie zamierzam go zmieniać .
_________________ Kto ma szeroko otwarte oczy,
temu niekiedy się w życiu poszczęści.
A jeszcze lepiej powodzi się temu,
kto potrafi jedno czasem przymknąć Johann Wolfgang von Goethe
Pomogła: 12 razy Wiek: 12 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4595 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 07:06
Cytat:
A ja to ogólnie rzecz biorąc jestem niekochany przez naturę w tym względzie.
Przeszło gdzie indziej
na głowę?
Moja znajoma opowiadała , jak to jej chłopak narzekał ,ze jest gładki w tym miejscu.Kiedyś stanał przed lustrem, zaczął się gładzić po klacie i śpiewać "kiedyś cię znajdę"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pojedyncze włoski na klacie - ok. Ale na sam widok "futerka" na klacie faceta/dziewczyny odrzuca mnie na kilometr. Zwłaszcza u dziewczyn. Na pewno nie przymuszałabym faceta do depilacji klaty. F_G ma całkowitą rację. To prawie tak, jakby facetowi kazać ogolić nogi xD A facetów z ogolonymi nogami nie lubię;p Znaczy się - ogolonych nóg u facetów.
Hmmm... nie podobaja mi sie gęste wlosy na klacie... ale nie uznaje tez depilacji mężczyzn...
chyba bym sie do tego przyzwyczaila;)
Mam dokładnie takie samo zdanie jak Nes... Mokate
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf