Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 12:36
Była faktycznie taka bajka z lokomotywami! Potem była wersja ze statkami!
Wracając do tematu - Smurfy! Ale nie z powodu niebieskich stworzonek, tylko Gargamela.. Zawsze oglądałem tylko dla tego, że czekałem kiedy Gargamel zje Smurfy. Tylko, że naiwne dziecko nie rozumiało, że do tego nie dojdzie bo seria się skończy..
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 337 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 12:07
Smerfy. Uwielbiałam obserwować te niebieską bande ;D wyobrazalam sobie jak to fajnie być taką smerfetka lub sasetką wsrod tylku chlopakow;P ale teraz wiem ze to moglo byc niebezpieczne..
No i Scooby Doo, którego uwielbiam do dzis
A i Muminki, które miło wspominam ;]
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 346 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 16:06
Wszystkie wieczorynki na jedynce (Typu Muminki , Kaczor Donald itp...)
A takze niesmiertelny Dragon Ball , Yattaman, Capitan Tsubasa, General Daimos, Gigi Salivan, Rycerze Zodiaku...
A i jeszcze Scooby Doo, Dexter, pies Huckleberry, mis Yogi, Flinstonowie, Jetsonowie i wszystkie te co lecialy na Cartoon Network
Ogolnie to widze teraz ze sporo sie tego ogladalo
_________________ Nigdy nie przestała istnieć tęsknota za słowami, których nie miałem odwagi wypowiedzieć.
To, co mogło być najpiękniejsze ukryłem w milczeniu.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 91 Skąd: cela nr 43
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 22:39
hmm kilka ich tam było: Muminki, smerfy, kaczor donald, gumisie, Kubuś Puchatek... czyli prawie wszystkie wieczorynki, a jak byłem jeszcze całkiem malutki to ponoć uwielbiałem pszczółkę maje i zawsze płakałem jak sie kończyła xD
z wieczorynek to lubiłam Muminki, Smerfy i Pszczółkę Maję. Na Cartoon Network były zazwyczaj kretynizmy, ale i tak oglądałam np. Johny'ego Bravo (zawsze mnie wkurzało, że te laski tak go olewają;(), Dextera (uwielbiałam Didi^^), Ed, Edd i Eddy czy jakoś tak xD A tak gdzieś 18-19 zawsze lecieli Flinstonowie, rano za to rodzina Jetsonów? wiem, że to było przeciwieństwo do Flinstonów i tam cała akcja toczyła się w przyszłości, mieli latające auta itd. I Wacky Racers... i Scooby-Doo (zawsze byłam za Fred+DaphnexD) i ogólnie wszystkie bajki Hanny-Barbery kochałam^^
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!