Wysłany: Pon Maj 05, 2008 17:44 Jakie są sexii foteczki dla Dziewczyn ? Laski odpowiadac!
Mam pytanko . Chciałbym się dowiedzieć jakie fotki mężczyzn podniecaja kobiety ??? Może to głupi temat ale chciałbym sie dowiedzieć . Czekam na wasze propozycje . Pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 80 Skąd: Tychy
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:23 Re: Jakie są sexii foteczki dla Dziewczyn ? Laski odpowiadac
swirus44 napisał/a:
Mam pytanko . Chciałbym się dowiedzieć jakie fotki mężczyzn podniecaja kobiety ??? Może to głupi temat ale chciałbym sie dowiedzieć . Czekam na wasze propozycje . Pozdrawiam
Eee... tu chodzi o to jakie fotki facetów podniecają dziewczyny! Gratuluje czytania ze zrozumieniem.
Cytat:
Najbardziej podnieca mnie fotka na której dziewczyna wsuwa chińską zupę!
Najbardziej podnieca mnie fotka na której dziewczyna wsuwa chińską zupę!
Łoo jezuu ! Jezuuu ! To ja już wiem, dlaczego zawsze chłopakom z Epulsa stawał przy tym zdjęciu !
swirus44 napisał/a:
Mnie tam podnieco, jok muj Waldek z grabiami zasuwa w polu.. jo żem wtedy z palca daje po bruździe.
kocham fotki, na których koles jest bez koszulki...
i widać jego pięękny 'kaloryferek'
[dotyczy się tylko kolesi z ładnym brzuszkiem, fecik odpada. xD]
zdjęcia kolesia z gitarą elektryczną też mnie 'rajcują' xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
ghandi [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 16:25
mnie to palce stają, jak chłopak na zdjęciu trzyma się za nos i ma buty od błota. taki swojski chłop. jo. ja ci to rzekam. albo jak nurkuje i jest ujęcie fal kolistych na wodzie.
normalnie sam seks.
Mnie podniecają zwykłe, proste, wiejskie dziewczyny lekkich obyczajów. Np. taka fotka, jak babka zasuwa na traktorze, to dla mnie jest wtedy bardzo atrakcyjna partia.
Wazelina napisał/a:
Łoo jezuu ! Jezuuu ! To ja już wiem, dlaczego zawsze chłopakom z Epulsa stawał przy tym zdjęciu !
Masz rację. To zdjęcie ma dwa duuże walory. xD Ajc, żem świntuch...
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
panienka lekkich obyczajów, to nie taka, która jeździ traktorem w polu, tylko taka, która podtrzymuje latarnie w mieście ;p ale to tak na marginesie.
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
panienka lekkich obyczajów, to nie taka, która jeździ traktorem w polu, tylko taka, która podtrzymuje latarnie w mieście ;p ale to tak na marginesie.
Boże... Dziękuje, nigdy bym na to nie wpadł. A teraz, korzystając z okazji, powiem Ci, że wiem, kto to jest dziewczyna lekkich obyczajów. Czy jest w moim poście napisane gdzieś, że to taka, co jeździ traktorem? No właśnie. Najpierw powiedziałem jakie dziewczyny mnie 'podniecają', a potem, jakie fotki... To tak gwoli wyjaśnienia, by nie było, że nie wiem o czym piszę. Na przyszłość.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.