Wysłany: Wto Maj 01, 2007 17:17 Kobieta pyta mężczyzn
Więc.. Jak wiadomo wielu meżczyzn nurtuje pytanie: dlaczego kobiety się odchudzają..? A mnie zastanawia dlaczego kobiety nie zastanawiają się: jakie kobiety wolą mężczyźni..? Sama osobiście nie znam odpowiedzi na to pytanie i liczę na mnustwo męskich wypowiedzi na ten temat!
Gdzieś przeczytałam: "..chudzielce to się nadają tylko na imprezy, a tak na poważniej to trzeba miec się do kogo przytulic i za co złapac, a nie jak z kaloryferem!!"
Czy są faceci, którzy się pod tym podpisują? A może to bzdury, gdyż kobieta szczuplutka / chuda jest naprawdę sexy i o wiele bardziej pociągająca?
Dzieląc kobiety na 3 grupy, którą byście uznali za najbardziej kuszący kąsek, zarówno na mały flircik, jak i na poważniejszy związek..?
- szczupłą
- o kobiecych kształtach
- lekko zaokrągloną
_________________ Nie otrzymujemy któtkiego życia , lecz je takim czynimy.Nie brakuje nam czasu,lecz trwonimy go.
Należy tak zorganizować życie , aby każda chwila była ważna.
1+2+3 z każdego po trochu i masz Lubie chude i szczupłe dziewczyny ale także i te normalne są fajne wszystkie ślicznotki na swój sposób są extra i bardzo pociągające Ja osobiście nie lubie takich bardzo otyłych co nie znaczy że inni tak samo Tym bardziej ślicznotki nie porównałbym do kaloryfera przecież nawet do chudej można się przytulić i jest mięciutko
nie jestem mężczyzną ale się wypowiem wydaje mi się, że to bardziej zależy od tego jak dziewczyna potrafi 'się sprzedać' [bez skojarzeń;)] tzn. głównie jak się porusza i jak się zachowuje. ja sama jestem szczupła i dobrze wiem że wbrew pozorom to wcale nie wystarcza. więc rada: dziewczyny nie katujcie się dietami tylko nauczcie się dobrze kręcić pośladkami
pozdro ;*
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do raju
Niegrzeczne mają raj na ziemi
Nie liczy sie wygląd ..tzn tylko troszke ! Badzmy realistami kazdy kto mowi ze liczy sie tylko charakter tak naprawde chcialby miec ladna dziewczyna ALE ! CHARAKTER ZOSTANIE ! A wygląd sie zmieni.. nie ma znaczenia czy chudziutka, czy ladniutka, czy zgrabniutka, byle by tylko swiata poza mna nie widziała ...aa ten wlasnie
Kiniusia_17 napisał/a:
Więc.. Jak wiadomo wielu meżczyzn nurtuje pytanie: dlaczego kobiety się odchudzają..?
No wiec? dlaczego My wam mowimy ze ladnie wygladacie, ze nie musicie sie odchudzac, a wy jeszcze i jeszcze .tego nie rozumiem
_________________ Zbliza wam sie 18-nastka? Planujecie urzadzic komers? A moze zwykla impreze , niekoniecznie okolicznosciowa !Szukasz Djeji, Nie szukaj wlasnie znalazles ! Profesjonalna obsluga, naglasnianie imprez okolicznosciowych ! Reszta.. pisz na pw lub gg
Wiek: 22 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 48 Skąd: ok.Rzeszowa
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:39
Dziewczyna nie może byc wychudzoną tyczką..... bleeeee ja to lubie takie średnie, żeby było za co złapać, żeby dziewczyna miała bioderka mmmm nogi zgrabne przy tym, no i żeby było widać że to dziewczyna z krwi i kości a nie jakiś farmazon z marzeniami o byciu modelką
_________________ Zapraszam Do Czytania I Komentowania Mojego Bloga >>Klik<< Sztuką Jest Przejść Przez Życie, Przy Tym Zostać Zauważonym....
Ja osobiście lubię laski, które mają "kobiece kstałty". Kręcą mnie zgrabne ale dość masywne nogi, absolutnie nie chude! Za taką dziewczyną mógłbym się odwrócić i powiedzieć do kumpla "ale laska poszła".
Jednak moja wymarzona dziewczyna ma chude nogi, co mi w niej nie przeszkadza. Nie postrzegam jej jako sekslaski ale biorę pod uwagę całokształt i mimo wszystko pozostaje to najfajniesza dziewczyna jaką znam.
Seksowne są dziewczyny, które mają wyraźnie zaznaczoną linię bioder, kształtne piersi itd, ale nie ma to żadnego znaczenia przy miłości wszak Serce nie sługa...
Precz z kościotrupami! Precz z grubasami! Drogą eliminacji pozostają "średnie": te, które mają przyzwoitą ilość ciała, by nie robić z żeber instrumentu, ale nie są wcale a wcale grube.
Precz z kościotrupami! Precz z grubasami! Drogą eliminacji pozostają "średnie": te, które mają przyzwoitą ilość ciała, by nie robić z żeber instrumentu, ale nie są wcale a wcale grube.
nareszcie jeden szczery który nie wpiera że najważniejsze są pełne piersi [żeby bylo za co złapać:P] i tyłek. chłopaki przyznajcie że nawet jeżli laska ma kształty to jednak fałdy na brzuchu i cellulit na udach i tyłku odstraszają
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do raju
Niegrzeczne mają raj na ziemi