forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Kolczyk w wardze (ustach) u chłopaków co otym sadzicie ? :D

Kolczyk w wardze (ustach) u chłopaków co otym sadzicie ? :D
TAK może być
35%
 35%  [ 6 ]
NIE bleeeee
52%
 52%  [ 9 ]
w 55 % tak
11%
 11%  [ 2 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
Orange man
Nowicjusz

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 14:14   Kolczyk w wardze (ustach) u chłopaków co otym sadzicie ? :D

Dziewczyny podobają wam sie chlopacy z kolczykiem w wardze ? Głosować :D mam zamiar sobie zrobić ... BOŻEE LUDZIE MI CHODZI O KOLCZYKA NA TWARZY PISZE WARDZE (USTACH ) GRRRRRR I KTO TU JEST ZBOCZONY ;/

Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 14:39   

Nie! Nie ! Nie!
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

Delicious 
Dyskutant
Otwieram oczy...

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 15:17   

N I E !!

Raulik 
Praktykant
Smile. :)

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 15:46   

No! Nein! Nie!

Nigdy w życiu :/

w ogóle jest przeciwna kolczykom u chłopaków.. to takie.. żałosne :/
a u dziewczyn kolczyki to jedynie w uszach :DD

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 16:20   

Gdzie jeszcze nowoczesna młodzież zrobi sobie kolczyki? w kręgu szyjnym? W miejscach intymnych przednich? W dupie?
To jest nienormalne, żeby tak "dekorować" takie części ciała jak warga, sutek, nos... :/

Mała_Pe 
Moderator
Piotruś ;* !

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 16:41   

Nie. !!!

Pedały. !!!

Giegar 
Amator
Fiubździu

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 18:16   

Ja absolutnie nie zrobiłbym sobie czegoś takiego, nie rozumiem niektórych co tak robią, toż to okropne.

Ćśśśś, nic nie mów Gość.
Naprawdę, dzisiaj to już nie ma znaczenia :) Słowa słowa zaś tracą swój sens.
Sam... "I'm running freee..."

I znów się patrzysz, Gość. Który to raz?

agusia_93 
Maniak
Nieoryginalnie.

Pomogła: 15 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 19:04   

Nie!

To nie tylko brzydko wygląda, ale także w czasie robienia to wielki ból. Po co ci to? ;)
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia

Szehe 
Moderator
Bomba czuła na dotyk

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 20:42   

mr.Radek napisał/a:
Gdzie jeszcze nowoczesna młodzież zrobi sobie kolczyki? w kręgu szyjnym? W miejscach intymnych przednich? W dupie?
To jest nienormalne, żeby tak "dekorować" takie części ciała jak warga, sutek, nos... :/

Mała_Pe napisał/a:
Nie. !!!

Pedały. !!!

Wiesz Radziu, i w kręgach szyjnych widzialam kolczyki. Poza tym nie nazywaj tego nienormalnym tylko dlatego, że twojej zacnej osobie to się nie podoba. A zresztą, co ja sie produkuje, dla Ciebie wszystko (co sprzecznie z twoimi gustami) jest nienormalne.
Mała_Pe, w tym momencie mogłaś kogoś obrazić. Może chwila zastanowienia nad słownictwem, bo kolczyki w wardze to nie jest cecha charakterystyczna u "pedałów". Osoba w pełni heteroseksualna mogłaby się obrazić.

Co do kolczyka z mojej strony. Nie podoba mi się, sama bym sobie takiego nie zafundowała i odradzałabym go mojemu chłopakowi. Mam jednak znajomych z takimi błyskotkami w różnych częściach ciała i raczej nie mają oni wypaczonyc mózgów.
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania...

HEY

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 21:39   

Cytat:
Poza tym nie nazywaj tego nienormalnym

Dlaczego? Zabronisz?
Szeche napisał/a:
ylko dlatego, że twojej zacnej osobie to się nie podoba

Ehm...
aneta napisał/a:
N I E !!

Giegar napisał/a:
Ja absolutnie nie zrobiłbym sobie czegoś takiego, nie rozumiem niektórych co tak robią, toż to okropne.

agusia_93 napisał/a:
Nie!

Raulik napisał/a:
No! Nein! Nie!

Itd...
Jeśli tak wiele osób mówi, że coś jest nie tak, chyba moje słowa są czymś poparte.
I uważam, że trzeba być ostatnim popaprańcem i zboczeńcem, żeby sobie takie obrzydlistwo montować w takich częściach ciała. Tylko ktoś do końca powalony może se zrobić coś takiego...
I uważam, że mam rację. To wygląda po prostu ochydnie, a są (nie ja je ustalałem) pewne normy spoleczne. Szkoda, że nikomu dziś nie wadzi, że są masowo łamane.

agusia_93 
Maniak
Nieoryginalnie.

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 21:55   

mr.Radek napisał/a:
trzeba być ostatnim popaprańcem i zboczeńcem, żeby sobie takie obrzydlistwo montować w takich częściach ciała.

Ja mu to odradziłam, bo nie wygląda to za ładnie i samo zrobienie kolczyka boli, a nie dlatego, że ten kto ma kolczyk w wardze jest popaprańcem i zboczeńcem. Co ma zboczenie do kolczyka w wardze? No, sory :/
Każdemu podoba się coś innego i jeśli chce to zrobi sobie ten kolczyk. I na pewno przez to nie będzie uważany za pedała, osobę zboczoną czy też popaprańca.

Szeche napisał/a:
dla Ciebie wszystko (co sprzecznie z twoimi gustami) jest nienormalne.

Racja :peace: Bo tylko nasz Radziu jest normalny ;] I zawsze robi wszystko to co jest normalne ;] :respekt:

mr.Radek napisał/a:
I uważam, że mam rację.

Jak zawsze zresztą ;] :lolek:
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 22:02   

Ano to powiedzcie mi, dlaczego tak się nie podoba tylu tu osobom taki kolczyk. Np dlatego że jest odpychający? Ja osobiście bym ominął z daleka kolesia z czymś takim i nie bez powodu. A skoro to jest aż tak odpychające, to widocznie łamie jakieś podstawowe normy. A łamanie podstawowych norm (tak podstawowych, że fundamentalnych) nazywamy zboczeniem. Naprawdę trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby zrobić sobie coś, co odpycha takie rzesze ludzi. Może nie?

agusia_93 
Maniak
Nieoryginalnie.

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 22:09   

Są też osoby które to przyciąga :]
Radziu, Ty tymi swoimi poglądami odbiegasz od normy :] Każdy czymś się różni, ma swój styl, inne upodobania, inny gust. (czyli co? Wszyscy jesteśmy zboczeńcami?)... Jedni chcą być ''normalni'' inni eksperymentują.
...
Poza tym mnie ten kolczyk nie odpycha tylko mi się nie podoba (a to różnica). Jeśli mój chłopak zafundowałby sobie taki kolczyk na pewno bym mu tego nie zabroniła i nie zerwała z nim, tylko dlatego, że niby przez kolczyk stał się zboczeńcem O_o
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Wto Sie 07, 2007 22:16   

agusia_93 napisał/a:
Radziu, Ty tymi swoimi poglądami odbiegasz od normy :] Każdy czymś się różni, ma swój styl, inne upodobania, inny gust. (czyli co? Wszyscy jesteśmy zboczeńcami?)... Jedni chcą być ''normalni'' inni eksperymentują.

No oczywiście, ale są pewne granice! Porównajmy z fryzurą: długie włosy jeszcze ujdą, bo mogą łądnie wyglądać, nie są sztuczne, w ogóle super i wielu chce mieć takie. Natomiast kolczyk w takim miejscu przebija wargę (którą można zaliczyć do sfer bardziej intymnych i czułych), preszkadza, wielu odrzuca. I tu już łamane są pewne normy... wszystko ma swe granice, a coś TAKIEGO po prostu je przekracza.

Kasieenka 
Zaawansowany
Lech Poznań !

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 22:18   

mr.Radek napisał/a:
A skoro to jest aż tak odpychające, to widocznie łamie jakieś podstawowe normy.

Odpychajace ? Łamie normy ? Zboczenie ?

Drogi mr.Radku dla Ciebie odpychajacy moze byc kolczyk , a dla kogos innego odpychajacy moze byc widok schludnie ubranego w różowe majtaski mr. Radka :/
I co , to tez mogloby byc nazwane zboczeniem ? Ludzie , czy my w sredniowieczu zyjemy ?

A co do tematu, chyba bardziej podoba mi sie kolczyk w brwi ;)
Chociaz nie gardze kolczykiem w wardze ;DD ( ale rym ;D )

Dalajlama

Odpowiedz do tematu