Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 175 Skąd: Orneta ;))
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 08:16
a jakoś ostatnio dużo ludzi poznaję tak jakoś...
Przykład idę wczoraj z dziewczynami i idzie za nami koleś. Już chyba z pół miasta za nami szedł xD Spytał się która godzina, odpowiedziałyśmy... I poszedł trochę szybciej ale jakiś taki smutny xD to go zawołałyśmy co będzie sam szedł xD i tak ostatnio poznajemy ludzi Okazał się dosyć fajny i napewno nie zerwiemy z nim kontaktu
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Cię nakłoniło do napisania mojego nicku pod swoim podpisem
Mnie kręcą. Tylko zwykle zostawiam chłopakowi swój numer. Albo się odezwie albo nie. Jak tak to fajnie, jak nie to mówi się trudno. "Jakby nie było, było bardzo miło" Że tak zacytuję;]
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 62 Skąd: Cieszyn
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 14:46
wakacjee to jest okrs przelotnych znajomosci ni akle przeciez czestoo natrafiamy na przelotne znjamosci romansiki;) np na imprezie !! albo na oginsku alboo wakacje tka jest czestoo ale przeciec zawsze moznba poproic o nr a los pokaze dlaje;) ale chyba fajnie tak poszlac z kims przez jedne dzien;) bedziesz miec pamiatke z tego na cale zycie;) a moze trafi ci sie nizlzly kolo MmmmM
Mnie bolą. Akurat moja 'przelotna znajomość' trwała niespełna dwa tygodnie. Bolała. Ja tęskniłam. Nie lubię. Po prostu jestem za słaba na tego typu romansiki ;'...