Wysłany: Sro Sie 01, 2007 13:39 Krótka piłka w stronę chłopców;D
Czego oczekujecie od dziewczyny w związku??? Ale szczerze i bez ogródek! Czy w obecności swojej dziewczyny potraficie trzymać rączki przy sobie? Czy seks to dla was priorytet, sprawa nadrzędna? Czy wolicie powolne dochodzenie do wszystkiego i nie spieszycie się z kontaktem hmmm bliższym, że się tak wyrażę. Bo patrząc na was, moja droga płci brzydka (bez obrazy he he) to dochodzę często do wniosku, że większość z was uważa, że po 3miesiącach "chodzenia"(dziecinnie zabrzmiało?;p) powinni znaleźć się z partnerką w łóżku, żeby hmmm...przypieczętować tą miłość. Kim jest dla was dziewczyna, która się na to nie zgadza? Czy uważacie ją za "cnotkę" i szybko się nią nudzicie? Czy wręcz przeciwnie, bardziej was pociąga? Zastanówcie się nad tym tematem i uruchomcie szczerość na intensywnych obrotach;D
_________________ "Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć..."
Wiem, ze jestem dziewczyną, ale odpowiem, bo mam do czynienia ze zbereźniakiem już prawie od dwóch lat.
Rączek przy sobie nie trzyma nawet przy znajomych (moze dlatego nazywają nas zboczeńcami)
ochotę to on ma nieodpartą na mnie 24 na dobę mówi mi to i pokazuje (prawie non stop) Tyle że jesteśmy już trochę ze sobą, a o seksie po 3 miesiącach nawet mowy nie było ;P. Zresztą teraz też nie ma (nie jestem jeszcze chętna na takie eksperymenty) a on (pomimo że zbereźniak) cierpliwie na mnie czeka
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 15:02
Napiszę to tak: nienormalny jest ten, kto nie myśli o seksie Wszystko z umiarem. Ale to co myślicie sobie (dziewczyny) o chłopakach w tej kwestii, to też zalatuje lekko nienormalnością. Bez obrazy, ale to że spotkaliście takiego osobnika wcześniej na swej drodze, to nie znaczy, że każdy już taki jest.
Do tematu: Po 3 miesiącach znajomości? Śmiech na sali
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Chyba był już podobny temat, ale na pytanie Autorki odpowiem: to zależy od człowieka.
Powiem tak: nikt normalny po trzech miesiącach znajomości nie myśli o zbliżeniu, a nie ukrywajmy, obok facetów, co jednak tak myślą, są też takie "popędliwe" kobiety. Więc nasze płcie są kwita
A więc znam chłopaków, którzy tylko liczą dziewczyny które 'przelecieli' [ przepraszam za słowo, ale to było konieczne] są też tacy, którym zależy na dziewczynie bez współżycia no i nie śpieszą się do tego.. A niektórzy po prostu sztucznie napaleni.
Tylko proszę tego nie odbierać jako obrazę.
I tak każdy jest inny
nie ukrywajmy, obok facetów, co jednak tak myślą, są też takie "popędliwe" kobiety. Więc nasze płcie są kwita
Niestety fakt jest tak, ze "popędliwych" facetów, a raczej nastolatków jest więcej niż kobiet/nastolatek
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Kim jest dla was dziewczyna, która się na to nie zgadza? Czy uważacie ją za "cnotkę" i szybko się nią nudzicie?
eee. NIE?
dZiEcInKa;) napisał/a:
Czy wręcz przeciwnie, bardziej was pociąga?
Roznie. Czasem zacheca, czasem przeciwnie
W kazdym razie- powoli i bez pospiechu.
1. Dla mnie seks to nic wielkiego, troche mi wszystko jedno, kiedy bedzie "moj pierwszy raz".
2. W wypadku, gdy dziewczyna chce czekac do nastepnego tygodnia/miesiaca/roku/slubu/smireci/reinkarnacji/wniebowstapienia, ja poczekam. Naprawde mi obojetne. Na tu i teraz tez sie zgodze
Oczekuję od dziewczyny przede wszystkim miłości, zaufania i zrozumienia. Chciałbym, żeby nasz związek obfitował w niespodzianki, niesamowite przeżycia, zabawę, śmiech, radości, żeby nie popadł w rutynę. Żebyśmy nie znudzili się sobą, żeby każdy dzień był czymś wyjątkowym i ekscytującym. Nie wymagam od dziewczyny, by oddawała mi się cały czas w formie cielesnej.
Cytat:
Czy w obecności swojej dziewczyny potraficie trzymać rączki przy sobie?
Nie "mam dziewczyny" na razie, więc za dużo nie powiem.
Cytat:
Czy seks to dla was priorytet, sprawa nadrzędna?
Oczywiście, że nie. Osoba, dla której w kontaktach z drugą osobą, zależy przede wszystkim na seksie to prostytutka, nimfomanka czy też seksoholik.
Cytat:
Czy wolicie powolne dochodzenie do wszystkiego i nie spieszycie się z kontaktem hmmm bliższym, że się tak wyrażę. Bo patrząc na was, moja droga płci brzydka (bez obrazy he he) to dochodzę często do wniosku, że większość z was uważa, że po 3miesiącach "chodzenia"(dziecinnie zabrzmiało?;p) powinni znaleźć się z partnerką w łóżku, żeby hmmm...przypieczętować tą miłość.
Nie należę na szczęście do tej według Ciebie "większości". Miłość to uczucie, które jest jak kwiat. Znajomość musi dojrzeć by można było się ekscytować i delektować miłością. Przypadkowy seks na dyskotece, z prostytutką, bez zobowiązań to nie jest miłość. Znajomość musi ewoluować przez poznawanie siebie, rozmowy, a nie przez seks. Najpiękniejszą i najtrwalszą miłością według mnie jest chyba miłość, którą poprzedza przyjaźń. To prawda, że "dojrzewa" ona długo ale takie uczucie na pewno w przyszłości jest szczere i trwałe. W takim przypadku ten kwiat, jakim jest miłość jest najwspanialszy.
Cytat:
Kim jest dla was dziewczyna, która się na to nie zgadza? Czy uważacie ją za "cnotkę" i szybko się nią nudzicie?
W dziewczynie nigdy nie należy widzieć tylko ciała. Dziewczyna, kobieta ma charakter(nie mówię, że nie należy zwracać uwagi na wygląd), który jest najbardziej godny uwagi. Brak seksu nie oznacza nudy. Samo bycie ze sobą powinno być wspaniałym przeżyciem. Seks jest tylko dopełnieniem miłości oraz mocnym jej utrwaleniem, ale tylko miłości prawdziwej i dojrzałej(nie mówię tu o wieku zakochanych).
nie powiem ze o sex nie chodzi.. ale jak dziewczyna po kliku rozmowach mowi ze trzeba poczekac to trzeba lecz jesli mowi ze jest gotowa a pozniej akacja ma tylko płynac i czekac na ten moment no to chyba lepiej dla kazdego faceta
Oska [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:46
Większość mężczyzn myśli, że jeśli niema seksu to jest porażka,
myślenia ich nie zmieni nikt, ważne, że ja wiem na czym cała na interakcja polega.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1543 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 13:01
Cytat:
Faceci chcą już tego chyba na 1 randce ale pomimo to grzecznie czekają. Ci co nie czekają nie są warci zachodu-))
Czasami muszą czekać aż za długo .. nudzą się.. porzucają laskę i biegną do nastepnej która da po miesiącu ..
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 16:13
Oska napisał/a:
Większość mężczyzn myśli, że jeśli niema seksu to jest porażka,
a nie wszyscy??
Oska napisał/a:
myślenia ich nie zmieni nikt, ważne, że ja wiem na czym cała na interakcja polega.
myślenia ich ??? ty też chyba należysz do mężczyzn a może bardziej chłopców??(zaraz sie obrazi pewnie ) to na czym wg ciebie polega ta interakcja???:D pewnie jesteś już doświadczony to możesz nas oświećić ty masz zawsze nowe teorie....