_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli jej się wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia nie mając śmiałości by zerwać jego owoce..."
najpierw naucz sie definicji spamu, a później o nim pisz i dawaj ostrzezenia
przeczytaj se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam
raczej mało u mnie jest spamu, bo żadnych zysków nie mam z wypowiedzi!!!
oprucz eurobarre, ale to juz szegół
a po drugie
nie przeklinałem
tylko używałem słów podobnych do przekleństw, nikogo to nie obraziło, ale tego było naprawde bardzo mało
zastanawiam sie nad odejściem z tego forum, myślałem że to forum jest dobre, ale sie myliłem, robie własne forum, i mam w poważaniu te, nie bede sie użerał z adminem, który daje ostrzeżenia subiektywnie, wg własnego humorku.
może tu wróce, ale raczej wątpie
nara
[ Dodano: 2006-08-28, 12:00 ]
PS:
Noobem jesteś ty!!!
nawet nie wiesz jaka jest definicja tego słowa
Noob - jest to osoba, która mimo niedoborów, lub nawet braków wiedzy, nie potrafi się do tego przyznać, często również wywyższa się ponad pozostałych, lub kwestionuje ich wiedzę.
to jest pierwotne definicja
noob to również natrętny gracz który przeszkadza w grze,
lub
żółtodziób, osoba niedoświadczona
wszystkie trzy pasują do ciebie.
na razie
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:05
..klaudia.. ale bredzisz napewno nie dla wszystkich wyglada jest najwazniejszy !! dlamnie na pierwszym miejscu jest harakter potem wyglad ale nie ukrywam ze nie chcialbym miec dziefczyny ktora wazy przykladowo 100kg
Ja wierze jeszcze w to ze sa tacy chlopcy ktorzy leca tylko i wylacznie na wyglad.. Bo gdzie ma sie narodzic milosc jak chlopak patrzy tylko na twoje ksztalty ??
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Co mis ie w dziewczynie nie podoba...jak np. :
- jest zbyt wrazliwa typu "o moj boze paznokiec mis ei polamal .armagedon:P
- nie lubie dziewczyn z zbyt mocnym i razacym makijazem...prawie jak klown ( lubie najlepiej z min. makijazu lekki puder i jakas delikatna szminka ...zadnych rzes czarnych itp.)
- dziewczyn w zbyt krotkich mini
- nastrojowosc dizewczyn i ich fochy ( choc mam podobnie )
- no i tych latwych dziewczyn ktore leca jednego dnia na jednego drugiego na juz innego
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"
No to Dlugasek, jestes wyjątkowy serio;) bo większość facetow teraz lubi własnie takie wymalowane w mini:/ na szczęście taka nie jestem i sie bardzo, bardzo ciesze;)
W sumie to kazdy jest wyjatkowy na swoj wlasny sposob...ale milo mi ;D
I fakt ... nie jestem tacy jak inni... jak to powiedziala kiedys moja znajoma " Takich jak ty Długi ( bo taka mam ksywke) to ze swieczka szukac" ;D
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"