Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 240 Skąd: Jaworzno
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 15:39
Ale nie jsteś aż tak zdeterminowany, żeby łapać się środków ostatecznych. Ehh.. Dowartościuj się chłopaku, bo trzeba żyć chwilką i cieszyć się z życia. jak będziesz maiał 80 lat, to będziesz marudził, że byłeś młody i się nie cieszyłeś zyciem. A teraz..? Ciesz się, skacz i raduj!
[ Dodano: 2006-09-13, 21:39 ]
I bądź dzieckiem
_________________ "Listy przebojów, fascynacja kiczem -oto polska młodzież (...)"
Nie podoba mi się. gdy: Dziewczyna Pali. Dziewczyna pije. Dziewczyna nosi buty tzw. czułenka, gdy Dziewczyna nosi siatkowe rajstopy. Gdy Dziewczyna obraca się w nieodpowiednich dla mnie kręgach. Podoba mi się w szczególności twarz na co zresztą przy ocenie patrzę najpierw. Podoba mi się gdy jest szczupła lub normalnej sylwetki. Nie podobaja mi sie malowane paznokcie u nóg. Nie podobają mi się makijaże potocznie zwane tapetami. Nie lubię gdy dziewczyna maluje oczy. Usta jeszcze przeboleję
Pzdr
_________________ Największym odchyleniem jest brak odchyłów ... "Created by me..."
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 240 Skąd: Jaworzno
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 15:45
Tapeta. Ależ tak. Przeciez ja codziennie wieczorem przy zmywaniu chudnę 3 kilo <lol2> (zartuję, żeby nie było) jak coś to błyszczyk. Czasami usta na mocą czerwień (wygląda to jak krew, ale ślicne ) W końcu jestem punk. Czasem na usta różowy, albo brzezroczysty. Taki błyyyszczyk
_________________ "Listy przebojów, fascynacja kiczem -oto polska młodzież (...)"
Generalnie cenię walory intelektualne. Trudno jednoznacznie zdefiniować ową zaletę, ale jest to wypadkowa pomiędzy zasobem wiedzy ogólnej, umiejętnością przyswajania informacji a oryginalnością poglądów lub racjonalnym utwierdzeniem w swoich przekonaniach. Dziewczyna wydaje mi się również bardziej atrakcyjna, jeżeli posiada jakieś rozwijające zainteresowania, w których faktycznie się realizuje i mogłaby o nich długo opowiadać.
To w zasadzie frazes, ale w kwestii wyglądu, uważam, że zwyczajne dbanie o proste higieniczne aspekty życia jest już wystarczające. Bardziej cenię charyzmę lub ugruntowany styl bycia (włączając postawy dołujące, wrażliwe czy nawet agresywne). Co do ubioru, nałogów, znajomych lub innych dewiacji mam stosunek obojętny, o ile ktoś potrafi mi to ładnie uargumentować.
_________________ "Myśl dla siebie albo bądź martwy. W obu przypadkach jestem zadowolony."
Nie podoba mi się. gdy: Dziewczyna Pali. Dziewczyna pije. Dziewczyna nosi buty tzw. czułenka, gdy Dziewczyna nosi siatkowe rajstopy. Gdy Dziewczyna obraca się w nieodpowiednich dla mnie kręgach. Podoba mi się w szczególności twarz na co zresztą przy ocenie patrzę najpierw. Podoba mi się gdy jest szczupła lub normalnej sylwetki. Nie podobaja mi sie malowane paznokcie u nóg. Nie podobają mi się makijaże potocznie zwane tapetami. Nie lubię gdy dziewczyna maluje oczy. Usta jeszcze przeboleję
kolczyk... i po co takie cos sobie zakładac... na uszy rozumiem, ale gdzie indziej? to splendoru nikomu nie dodaje. szczególnie chlopcy wygladaja niemesko z kolczykiem ;/