forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Miesiączka - powód do śmiechu?
Autor Wiadomość
Kermit 
Praktykant

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 16:50   

Miśka napisał/a:
Kiedyś jeden idiota z mojej klasy latał z tamponem w nosie po skzole.

U mnie w gimnazjum też kiedyś był taki numer. Do dzisiaj, jak sobie przypomnę, to nie mogę podnieść się z podłogi. Większego idioty w życiu nie widziałem, a to było tak głupie, że aż śmieszne.

Matikx 
Nowicjusz
Podrywacz :P

Wysłany: Sob Gru 08, 2007 14:55   

u nas na religi swego czasu wyjmowano koleżanką tamponiki oczywiście z plecaków :| ... Chłopacy mieli z tego taką frajde... że aż oberwałem takim tamponem oczywiście winowajca przedtem go tarmosił w buzi... Najwidoczniej mu sie pomyliło do czego to służy... Dlamnie to nie jest śmieszne, co najwyżej żałosne... ale teraz po klasie na religi zmienili zabawki, doniczka z kwiatami -.-.... Ja wole intiligetne żarty typu takie jak Ani mru mru :haha:

Crecha 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:04   

U nas w szkole nie ma takich problemów. Na szczęście... A chłopakom jak powiesz coś na ten temat, to rzadko kiedy się śmieją...

Kucyk 
Nowicjusz
psajkoł.

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:24   

Cóż, jestem w pierwszej gimnazjum, więc chłopaków w moim wieku to śmieszy. Śmieją się ze wszystkiego co związane z miesiączką. Mam nawet w klasie przypadek dziewczyny, która się śmieje z tamponów i podpasek. Niektórym pozostaje tylko pogratulować 'inteligencji'.

Kasieenka 
Zaawansowany
Lech Poznań !

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:29   

Kucyk napisał/a:
Cóż, jestem w pierwszej gimnazjum, więc chłopaków w moim wieku to śmieszy.

Gimnazjum to jeden z głupszych okresów u chłopaków .
Kiedy jakiejś dziewczynie wypadła podpaska czy tampon z plecaka .. hmm .. była wyśmiana :|

W liceum to raczej już ich nie dziwi ;)

Dalajlama

Crecha 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:30   

Niektórzy, nie wiedzą przez co my przechodzimy... A to naprawdę nie jest miłe

Kucyk 
Nowicjusz
psajkoł.

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:47   

Kasieenka napisał/a:

Gimnazjum to jeden z głupszych okresów u chłopaków .
Kiedy jakiejś dziewczynie wypadła podpaska czy tampon z plecaka .. hmm .. była wyśmiana :|

Mojej koleżance raz wypadła podpaska z plecaka, ale nikt nie zauważył. Ogółem to śmieją się jak np. ktoś powie ''okres czasu'' - od razu im się kojarzy. :| Mojej koleżance kiedyś.. przeciekło, a zignorowała komentarze jej znajomej. I przeszła się tak po korytarzu. To było jeszcze w podstawówce, więc jeszcze gorzej. Salwy śmiechu można było usłyszeć.

Martynken 
Początkujący
Dziewoja

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 22:06   

Kucyk odnosnie tego przeciekania.... nie ma sie co dziwic ze no coz wywolalo to smiech... bo co jak co podpaska tampon nie zużyte da sie przezyc ale taka jawna manifestacja ze ma sie okres:D:D nie no tu juz chlopcy nie umieliby sie w zaden sposob pohamowac:D:D uwazam ze to jest niedojrzale ale coz zrobic. Chlopcy w wieku podstawowka - gimnazjum to jeszcze kompletne dzieci (z wyjatkami) wiec trzeba im to wybaczac niestety, bo ich mozgi kontroluja te cholerne hormony (jak ja ich nie lubie....):D

Kucyk 
Nowicjusz
psajkoł.

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 22:55   

Martynken napisał/a:
bo co jak co podpaska tampon nie zużyte da sie przezyc ale taka jawna manifestacja ze ma sie okres

Ale ona pierwszy raz dostała wtedy okres. Nie można tego przecież przewidzieć.
Martynken napisał/a:
Chlopcy w wieku podstawowka - gimnazjum to jeszcze kompletne dzieci (z wyjatkami) wiec trzeba im to wybaczac

Może nie trzeba, ale powinnyśmy być wyrozumiałe dla nich. I przymykać oko. Chociaż z drugiej strony nie można im pozwalać na wszystko i tylko machać ręką. ;)

rozkołysz świat 
Uzależniony
żonka Coelho :*

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:15   

Jak byłam w podstawówce to może i chłopaków to bawiło a dziewczyny czuły się niezręcznie.. w gimnazjum było już to bardziej powszechne.. o LO nawet nie mówie bo tu czesto np. na lekcji czy przerwie padnie 'aaa moj brzuch.. ' na to chłopak ' chcesz nospe? '
albo mówi chłopak ' ta Anka to jakaś wkurzona chyba ma napięcie przedmiesiączkowe' :P
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~

Aniołek 
Maniak
Optymistka xD

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 16:27   

W podstawówce chłopcy ciągle się z tego nabijali, a my. dziewczyny byłyśmy skrępowane :] teraz jest już inaczej... i my trochę urosłyśmy i oni też...

Kiedyś, nie tak dawno, byłam u kolegi.. i jak nigdy zaczął mnie boleć brzuch... On przyszedł z kawka i się mnie pyta co się stało, a ja na to że boli mnie brzuch, a on taki zmartwiony "okres masz?? biedna, chcesz tabletke??" :P
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

Pan Marcin 
Nowicjusz
Ja sem wódko-lódek

Wysłany: Sro Gru 19, 2007 21:26   

Dla mnie to do śmiechu tu nic nie ma...

paruchowa 
Praktykant
//swensens.fbl.pl

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 15:40   

BadGirl napisał/a:
Kiedyś, nie tak dawno, byłam u kolegi.. i jak nigdy zaczął mnie boleć brzuch... On przyszedł z kawka i się mnie pyta co się stało, a ja na to że boli mnie brzuch, a on taki zmartwiony "okres masz?? biedna, chcesz tabletke??"

heh.. zeby takich chlopakow bylo wiecej.. ;]
Pan Marcin napisał/a:
Dla mnie to do śmiechu tu nic nie ma...

mi też ;/

nameless14
Nowicjusz

Wysłany: Czw Gru 20, 2007 21:02   

jeżeli masz 12 lat(to znaczy oni maja ;) ) to sie nie dziw- dzieci sa takie, i juz ;p.... wedlug mnie to jest normalna sprawa, tak jak faceci gadają o masturbacji, tak dziewczyny o miesiączce... tylko słowo "miesiączka" przynosi na moja twarz lekki uśmieszek, bo to brzmi jak płacenie za coś co miesiąc, np. za mieszkanie, albo jak kieszonkowe <lol2> ... ale tylko jako slowo, a nie jako to co to znaczy naprawdę... ale same rozmawianie o tym są całkowicie na miejscu... i ja chodze do gimnazjum(15 lat), a nie uwazam swojego podejscia do tych spraw za dziecinne- a wtrecz za zbyt dojzale na moj wiek...

tabulator 
Moderator
Naciśnij F13

Wysłany: Pią Gru 21, 2007 07:43   

Cytat:
Miesiączka - powód do śmiechu?

nie sądzę, ja bardziej współczuję.

Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.

Odpowiedz do tematu