forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Może coś na stałe??
Autor Wiadomość
Adim 
Nowicjusz
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 11:52   

nom na pewno wez obczaj taki schemat przychodzi ziom do ciebie i text choc na gume :lolek: :hihi:

Mroczna Sadystka 
Moderator
Niewyżyta ;*

Pomogła: 40 razy
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 11:54   

Adim napisał/a:
nom na pewno wez obczaj taki schemat przychodzi ziom do ciebie i text choc na gume :lolek: :hihi:

fajnie by bylo :lolek: Oryginalnie, a nie chodz na spacer, czy na piwo. Mowie powaznie ;p Cenie pomyslowosc.

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 11:55   

Zagadaj do jakiejś dziewczyny , poznaj ją lepiej, chodź na spacery......i zdobędziesz ją na długo ;)

Adrianek
Nowicjusz
kochaś ;)

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 12:51   

o tym co ja jem to nie tutaj. nie od tego topic.
hm. a skąd wiesz, że skuteczność zerowa skoro nie próbowałeś?
Ty byś podszedł i powiedział "chodź na gume" a ja poprzez 30 gr z mojej strony, na taką gumę miałem urozmaicone wakacje [tak, poprzez pewną dziewczynę^^].
Wszystko zależy od tego czy masz gadane ;p

Olka 
Zaawansowany
...Tuere me Deus...

Pomogła: 19 razy
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 14:04   

Chodź na gumę... jak dla mnie - niewypał. Gdzie w tych czasach się zaprasza na gumę. Jak sklepy były na kartki to tak bo guma (do żucia) była czymś nadzwyczajnym. Pytałeś mnie Adim, co jeśli to nie będzie na imprezie. Jak spodoba Ci się dziewczyna idąca ulicą (ale nie taka zabiegana, bo nie trzeba jej przeszkadzać) to podejdź do niej zapytaj czy nie trzeba pomoc niesc zakupów (jesli bedzie je miec), a jak nie bedzie miala to podejdz i zagadaj, (czesc, ale gorąco dzisiaj nie? // cokolwiek byle nie idiotyczny tekst jak mowilam we wczesniejszym poscie) jeśli spodobasz się dziewczynie to będzie kontynuowała rozmowe ale jesli niestety nie to "beknie coś" i pojdzie dalej... Musisz być gotowy w każdej chwili nawet w najmniej spodziewanym miejscu może się ONA pojawić :)

[ Dodano: Pią Lip 11, 2008 15:09 ]
Adrianek napisał/a:

O to to muszę wypróbować kiedyś.^^

o czym mówiłeś? o moim tekscie -> hej laseczka, wyglądasz super, istna sexbomba
czy o calym poście?

Adim 
Nowicjusz
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 14:11   

ziom masz wielkiego + jak wyczaiłeś taki schemat :lolek: na gume :hihi: :hihi: :hihi: stary pociskasz :respekt: dobra zapamiętam to może sie przyda :peace:
jak to nie jest tajemnicą to napisz co do niej powiedziałes bo jestes zajebiscie ciekawy<lol>

Adrianek
Nowicjusz
kochaś ;)

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 15:21   

Olka napisał/a:
o czym mówiłeś? o moim tekscie -> hej laseczka, wyglądasz super, istna sexbomba
czy o calym poście?

O całym poście. Zaproszenie na pepsi i zwykła rozmowa ;p

Adim napisał/a:
jak to nie jest tajemnicą to napisz co do niej powiedziałes bo jestes zajebiscie ciekawy<lol>

Ja powiedziałem b. dużo, ale tu nie będę się rozpisywał.
Podchodzisz, przywitasz się, a po krótkiej rozmowie mówisz coś w stylu "a co powiesz na taki mój banalny pomysł - chciałbym zaprosić Cię na gumę do żucia". Gdy ja takie coś powiedziałem dziewczyna wybuchła śmiechem, a później poszła ze mną na tą gumę ;]

Olka 
Zaawansowany
...Tuere me Deus...

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 15:55   

Pomysł z gumą byłby dobry ale w szkolnym sklepiku..;) tak to jest oryginalny xD jak mnie by to spotkało to bym się zaśmiała i pomyślała że chłopak ma poczucie humoru;) to plus tylko nie każda panna to rozumie... ehh. I na tą gumę poszłabym z kolegą a nie z nowo poznanym kolesiem... ale nie wiem, jak kto woli

Adim 
Nowicjusz
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 16:04   

heh ciekawe a co myslicie o tym ze chlopak mieszka by mieszkał troche dalej od dziewczyny tzn mieszkam w małej miescinie wiosce mniejsza z tym a do bydgoszczy mam jakies 3 kilosy bo tu gdzie mieszkam znam cały mój rocznik i kilka do starszych i mlodszych i szczerze to troche mało a jak cos ciekawego to zajete :mur:

Adrianek
Nowicjusz
kochaś ;)

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 16:59   

Hm. Też można.
Trudniej o spotkanie w stylu "Kotku, jak możesz to bądź w parku z 10 minut", ale miłość nie zna granic. ;]
Jeśli to miłość to i odległość przetrzyma ;)
Taki przypadek znam. Koleżanka z klasy ma chłopaka 40 km od mojej miejscowości. I żyją ;]
I są szczęśliwi^^

Olka 
Zaawansowany
...Tuere me Deus...

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:30   

Ja miałam chłopaków, którzy mieszkali kilkanaście km ode mnie i było normalnie...;)) tylko on przyjeżdżał do mnie samochodem a Ty to nie wiem jak byś to robił. Ale 3km to rowerek hehe;) :jezor:

Adim 
Nowicjusz
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:33   

heh mam motorek i karte stalego klijenta na autobusy ale ze jestem w bdg kilka razy w tygodniu tak ze bylo by to spox tylko wiesz nie chce takiej sytuacji miec ze ja wpadam z wizyta a ona z innym ziomem sobie siedzi

[ Dodano: Pią Lip 11, 2008 18:40 ]
bo to boli jak drzazga w ..... (kto oglądał poranek kojota wie o co chodzi)

Olka 
Zaawansowany
...Tuere me Deus...

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 18:02   

Adim napisał/a:
nie chce takiej sytuacji miec ze ja wpadam z wizyta a ona z innym ziomem sobie siedzi

buuu... kochanie Ty moje, mało jeszcze wiesz o życiu chyba. Jeśli ona by była Tobą zainteresowana to by nie miała innego, i uprzedza się że wpadniesz.

Monia* 
Zaawansowany
Milanella ;-)

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 18:29   

Olka napisał/a:
(co porabiasz odpada).
Bo?

Olka napisał/a:
nie szukaj super laski w mini i dekoltem po pępek;) te raczej nie są na dłużej hehe..;)

Adrianek napisał/a:
Wątpię, żebyś poznał taką dziewczynę na 'wylocie na piwo i tańce'.

Niby czemu? Wezcie juz przestancie z tymi glupowatymi stereotypami.

Kobiete swoich marzen poznasz tylko i wylacznie w bibliotece!

Adim 
Nowicjusz
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 18:30   

yo trudno zebym wiedział duzo przecież jestem jeszcze piękny i młody no moze bardziej młody ale trzymajmy sie wersji ze piękny tez :lolek:

Odpowiedz do tematu