Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 18:41
Monia* napisał/a:
Olka napisał/a:
(co porabiasz odpada).
Bo?
Jak wyjedzie mi koleś z sms-em co robisz to mnie to rozwala. Jak jesteśmy już w jakimś temacie albo jak chce się spotkać to ok. Myslisz że taka rozmowa jest ok??:
-Co robisz?
*Oglądam tv, a Ty?
- Ja też.
Suuper, to dla dzieci.
Monia* napisał/a:
Kobiete swoich marzen poznasz tylko i wylacznie w bibliotece!
a możliwe..
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 18:50
Olka napisał/a:
Jak wyjedzie mi koleś z sms-em co robisz to mnie to rozwala. Jak jesteśmy już w jakimś temacie albo jak chce się spotkać to ok. Myslisz że taka rozmowa jest ok??:
-Co robisz?
*Oglądam tv, a Ty?
- Ja też.
Ja dla mnie "co slychac?" czy "co porabiasz?" to zlapanie jakiegos tam kontaktu. Odp. sa zawszyczaj takie same.
"co slychac"
"ok, a u Ciebie?"
"tez ok" widzisz jakas roznice?
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 19:07
Co słychać - ok...??
Jeszcze "ok" nie słyszałam.
Myślę że na co porabiasz nie opowie mu czegoś a na co słychać lub co u Ciebie jest więcej możliwości. Ale to nie o to chodzi. Niech pisze jak chce.
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
ja wiecznie nie pytanie "co slychac?" odp. "Ok" (bo co niby mam napisac? caly zyciorys?) i ciagle to samo slysze jak zadaje owe pytanie.
to po cholerę pytasz jak znasz odpowiedź? ;o
jeśli ktoś mi napisze co robie to odpowiem jednym zdaniem. jednak jak zapyta co słychać, to mówię np jak mi dzień mija. jednak więcej niż jednym zdaniem...
ale to jest dobry schemat z tymi nalesnikami zajmuje wiecej czasu niz guma no bo trzeba ciasto zrobic potem to na ogien dac troche sie przy tym czasu spedzi razem no a oczywiscie przy jedzeniu tych nalesnikow jakas komedia romantyczna i klimacik jest
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 11:44
Adim, ja mówię dosłownie o patelce, mnie nie dotkniesz.
I nie wiedziałam że z naleśników może się jakaś miłość narodzić... Ola jaka Ty jesteś świetna...;)
Adim, ja mówię dosłownie o patelce, mnie nie dotkniesz.
I nie wiedziałam że z naleśników może się jakaś miłość narodzić... Ola jaka Ty jesteś świetna...;)
Ja i tak nadal twierdze, że 'na gumę' to lepsza opcja ;p
a dobre te naleśniki robisz chociaż?