Wysłany: Czw Lip 10, 2008 19:43 Może coś na stałe??
Od długiego czasu robie wypady z kumplami na podryw często udaje zdobyć numery ale postanawiam zdobyć normalną dziewczynę a nie taką na weekend i moze dajcie mi porady jak to zrobic?
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 19:53
Taka dziewczyna pojawi się w niespodziewanej chwili. Jak ją poznasz to od razu będziesz wiedział że to ta. Ona będzie się Tobą interesować, popiszcie dłużej o normalnych sprawach co słychać (co porabiasz odpada). I zobaczysz co będzie dalej...xD nie szukaj super laski w mini i dekoltem po pępek;) te raczej nie są na dłużej hehe..;) ładna, zadbana dziewczyna, a w sumie to taka jaka Ci się spodoba;) (mnie jakbyś zobaczył hehe) <---żart;) powodzenia
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Wątpię, żebyś poznał taką dziewczynę na 'wylocie na piwo i tańce'. Takiej dzeiwczyny nie zdobędziesz od razu. Najpierw zwykła znajomość, potem przyjaźń a później dopiero miłość. Jednak uwierz, że będziecie musieli przejść wiele kłótni, niepowodzeń i rozłąk ;] Jak przetrwacie [już będąc przyjaciółmi] to próbuj o nią zawalczyć. Czasem nawet szczera rozmowa na ten temat może wiele pomóc
Czyli ogólnie mówiąc, potrzeba na to czasu
yo ale widzisz czasem fajnie jest z kims pogadac tak od serca a nie z manekinami które zagaduje sie w galeriach czy na imprezach i uwierz mi ze strasznie denerwujące jest czekanie na kogoś takiego z kim mozesz porozmawiac nie tylko o pogodzie
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:53
Adim napisał/a:
yo ale widzisz czasem fajnie jest z kims pogadac tak od serca a nie z manekinami które zagaduje sie w galeriach czy na imprezach i uwierz mi ze strasznie denerwujące jest czekanie na kogoś takiego z kim mozesz porozmawiac nie tylko o pogodzie
Adim napisał/a:
Od długiego czasu robie wypady z kumplami na podryw często udaje zdobyć numery ale postanawiam zdobyć normalną dziewczynę a nie taką na weekend i moze dajcie mi porady jak to zrobic?
Fajny z ciebie chłopak, skoro traktujesz kobiety jako przedmiot..Idź chłopie na dziwki, poruchaj sobie i może ci ulży, a nie znajdujesz dziewczyny z nudów, żeby pogadać a później miotasz ich uczuciami..Postaw się w ich sytuacji.
skoro seks to dla ciebie takie ważne to powodzenia ale ja jakos jeszcze nie sie spiesze ojcem byc nie chce a za to nie bede pacił za to a to nie moja wina za jakis % dziewczyn sa tak tępe ze daja sobie wmówic kazdy bajer
[ Dodano: Pią Lip 11, 2008 00:02 ]
to co robie z laskami na bibach to zwykły flirt ale mi zalerzy na tak zwanej miłosci bo gadki w stylu co u ciebie robią sie nudne... i postanowiłem z tym skonczyc i sie ustatkowac tylko nie wiem jak poznac tą jedyną
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 08:17
Adim napisał/a:
skoro seks to dla ciebie takie ważne to powodzenia ale ja jakos jeszcze nie sie spiesze ojcem byc nie chce a za to nie bede pacił za to a to nie moja wina za jakis % dziewczyn sa tak tępe ze daja sobie wmówic kazdy bajer
[ Dodano: Pią Lip 11, 2008 00:02 ]
to co robie z laskami na bibach to zwykły flirt ale mi zalerzy na tak zwanej miłosci bo gadki w stylu co u ciebie robią sie nudne... i postanowiłem z tym skonczyc i sie ustatkowac tylko nie wiem jak poznac tą jedyną
Gdzie ja napisałem o seksie i o ojcostwie, buraku?
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 09:22
Adim napisał/a:
gadki w stylu co u ciebie robią sie nudne.
No to wyjedź z tekstem: hej laseczka, wyglądasz super, istna sexbomba. Na pewno to będzie miłość. Jak już koniecznie chcesz na dyskotece ją poznać, to podejdź normalnie, zapytaj czy dobrze się bawi i czy nie napiłaby się z Tobą pepsi (piwo to dla kumpeli z klasy). Jak się zgodzi to posiedzicie sobie razem, pogadacie (jak to będzie z wzajemnością), poprosisz grzecznie o numer żeby mieć kontakt. Rozmowa nie powinna być od razu flirtem, pytaj gdzie chodzi do szkoły (ale nie dużo o szkole), co robi w wolnym czasie, pożartuj troch ę (ale nie z niej ani jej znajomych), nie przerywaj jej i nie opowiadaj tyle że ona nie będzie mogła dojść do słowa;) powodzenia xD
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 09:25
nie szukaj... ona sama Cię znajdzie ;p a tak serio... idąc gdziekolwiek miej oczy... patrz a moze zobaczysz kogos kto Cię zainteresuje...
_________________ Nieodłączna siostra Miłości
Zwykle unika Szczerości
Przyjaźni się z Nienawiścią
Nieraz poznałam już Ją
Popularna wśród ludzkiej rasy
Przetrwała przez długie czasy
Zrodziła się w Kainie
Teraz w mych żyłach płynie
No to wyjedź z tekstem: hej laseczka, wyglądasz super, istna sexbomba. Na pewno to będzie miłość. Jak już koniecznie chcesz na dyskotece ją poznać, to podejdź normalnie, zapytaj czy dobrze się bawi i czy nie napiłaby się z Tobą pepsi (piwo to dla kumpeli z klasy). Jak się zgodzi to posiedzicie sobie razem, pogadacie (jak to będzie z wzajemnością), poprosisz grzecznie o numer żeby mieć kontakt. Rozmowa nie powinna być od razu flirtem, pytaj gdzie chodzi do szkoły (ale nie dużo o szkole), co robi w wolnym czasie, pożartuj troch ę (ale nie z niej ani jej znajomych), nie przerywaj jej i nie opowiadaj tyle że ona nie będzie mogła dojść do słowa;) powodzenia xD