W wakacje nie dostaję kieszonkowego, w trakcie roku szkolnego 20zł na tydzień. Wtedy codziennie za te pieniądze kupuję na rogalika i coś do picia.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
ja przez ostatnie pol roku nie wydawalem na ni kieszonkowego i teraz wreszcie sobie kupilem nowy telefonik ogolnie jest wypasiony LG KU990 Viewty. aparacik 5 mega pikseli i kamera 120 klatek na sekundę! no i dotykowy wyswietlacz oczywiscie super po prostu strasznie jestem szczesliwy i dumny z mojego nowego cacuszka
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 19:36
Bilety, kupuje mnóstwo biletów autobusowych i busowych i na to kasa przeważnie i w większości idzie. A tak poza tym to kosmetyki/lekarstwa i ubrania.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Gazety, słodycze, karty do telefonu, baterie do mp3 (od kiedy mam w telefonie- co jest cholernie przydatne- nie jestem zmuszona do kupowania co dwa dni baterii. )
płyty.
Cholerne uzależnienie, kiedy wejdę do Media markta czy Saturna to nie mogę wyjść bez płyty. Dlatego często je omijam szerokim łukiem.