Wiek: 16 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 29 Skąd: Zadupie city xD
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:40
Jakub_Kaczmarek napisał/a:
To właściwie jest ćwiczenie na zmniejszenie Swojej nieśmiałości i podrywać w ten sposób to kiepski pomysł, hehe.
Ale przyznasz że była byś zaskoczona ;P
Bo w końcu nie był by to kolejny chłopak, który mówi Ci że ładnie wyglądasz itp.
Masz rację, byłabym baaardzo zaskoczona. Przez cały dzień zastanawiałabym się o co mu tak na prawdę chodziło
Oska [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:02
często zagaduję do dziewczyn na przerwach w szkole, nieznajomych dziewczyn oczywista
nie spławiają mnie, wiedzą, że niewielu facetów ma na tyle odwagi żeby podejść i powiedzieć "cześć, podobasz mi się, chcialbym cię poznać".
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 148 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:13 Re: Nieznajomy chłopak rozpoczyna z wami rozmowę
ying_yang napisał/a:
Jaka byłaby wasza reakcja, gdybyście na przykład popijały z kumpelą kawkę albo coś w tym stylu i podszedł do was chłopak chcąc zacząć rozmowę? Spławiłybyście go, czy uśmiechnęły się i zrobiły mu miejsce obok siebie?
Zmieniam tytuł.
Szehe
Jak bym siedziała sobie np. z kumpela albo z kumpelami i bysmy prowadzily wazna dyskusje lub mniej wazna to w 100% koles zostalby splawiony . No chyba ze bylby tak bardzo przystojny i przyciagloby nas jego spojrzenie to moze kto wie
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 224 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:22
Britney, hehe
Oska - nie uważasz że takie zdanie na powitanie, może nie zbyt zachęcić do kontaktu? zbyt oczywiste,
to lepiej powiedz coś co ją rozbawi w facie tzw. otwarcia, tzn. "Hej, czy nie uważasz, że dzisiaj jest piękny dzień na to, żeby się uśmiechnąć ?" lub coś w tym stylu.
Brzmi to może troche nie realnie, ale pomyśl czy to jest nie możliwe?
Oska [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:42
Jakub_Kaczmarek napisał/a:
Britney, hehe
Oska - nie uważasz że takie zdanie na powitanie, może nie zbyt zachęcić do kontaktu? zbyt oczywiste,
to lepiej powiedz coś co ją rozbawi w facie tzw. otwarcia, tzn. "Hej, czy nie uważasz, że dzisiaj jest piękny dzień na to, żeby się uśmiechnąć ?" lub coś w tym stylu.
jak na razie żadnej nie zniechęciło , ale raczej nie przejąłbym się gdyby mnie spławiła.
na świecie jest tyle dziewczyn, że nie będzie mi szkoda spieprzyć kilku podejść.
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 14:24
jeżeli byłabym zprzyajciółką. najpiew jednym spojrzeniem oceniamy rozmówce, wymiana spojrzeń i alb tak albo nie.
musi przedwszystkim potrafić konstruować zdanie ;p
_________________ This will be an everlasting love, babe <3
To zależy jaka byłaby reakcja kumpeli, bo ja tam jestem gościnna
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
ja kiedys mialam podobną sytuacje:P
siedzialam sobie w parku na trawie z kumpelami i przechodzil kolo nas jakiś chlopak.
najpierw sie tak dlugo na nas patrzyl ale poszedl a jak wracal to jakby nigdy nic usiadl kolo nas. nic sie nie odzwywal tylko siedzial i patrzyl na nas. a my sie skręcalysmy ze smiechu (mamy dziwne poczucie humoru:P) w koncu MY zapytalysmy go kim jest , skąd itp. a najsmieszniejsze jest to ze jak powiedzialysmy ze idziemy do domu to on wstal i poszedl z nami.. szedl ciągle kolo nas i mowil teksty w stylu 'no comments' O.o i po 20 min powiedzial ze jednak musi juz wracac. nawet na gg nie chcial sie od nas odczepic i poblokowalysmy go ;P
aa i jeszcze jedna
kiedys bylam w kolezankami nad jezziorem i kąpalysmy sie wodzie. pewien chlopak sie ciągle na nas gapil i w koncu ja tak glosno powiedzialam ; Ktora godzina? a on popatrzyl na niebo i mowi do nas 13;30 . i tak sie zaczelo . rozmiawialysmy z nim przez chwile okazalo sie ze byl z krk i tez sie nei chcial odczepic od nas potem. ale byl napewno lepszy od tamtego poprzedniego.
ale nie wiem jak bym postąpila jakbym byla sama. pewnie bym jakos ich splawila. albo cos.
_________________ "Śniło mi sie w nocy,że mieszkałem na księżycu.
Byłem mały,miałem siedem lat.Księżyc był moim kolegą.
Spytałem go: Czy mogę tu spać?. A on powiedział: Tak, możesz
bezpiecznie spać. I bezpiecznie spałem."
A co pomyślisz Sobie gdy podejdzie do Ciebie chłopak nie znajomy na ulicy i powie (tak ja pisałem wyżej):
"Czy nie uważasz że dzisiaj jest piękny dzień, na to żeby się uśmiechnąć?"
Wyśmieję. Bo banalne. Bo przewidywalne. Bo sztuczne.
Często się zdarza. Zawsze podejmuję rozmowę, ale to moje zboczenie. Mało istotne - dresiarz z pałką, obleśny zboczeniec, pijak - nie zdarzyło mi się jeszcze przejść obojętnie, bez słowa.
Zresztą to fascynujące - jakie przedziwne postaci można spotkać wracając wieczorem do domu. Średniego wieku pan, odprowadzający cię do domu i cały czas gadający o pozytywnych aspektach kastracji; dziwnie zachowujący się, zamulony młodzieniec, skarżący się na to, że 'lekarz powiedział mu, że ma dużo aluminium w sobie'...
I ta adrenalina - jakie TAK NAPRAWDĘ ma zamiary? Być czujnym? Wyciągnąć gaz pieprzowy z kieszeni?
_________________ Słowem do krwi - jak tasakiem w głowę!
O, słowa! Słowa ostre i złote!
Słowa prężne i drapieżne,
Jak lwy! Jak lwy!