Jeżeli nie robiłby sobie z nas beki,to za pewne kontynuowałabym rozmowę,czemu nie ?
No chyba,że to byłby jakiś natrętny facet.
Wtedy nie ma mowy o zawarciu znajomości .
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 18:54
no proste że byśmy zrobiły mu miejsce i zaczęły z nim gadać.
U nas to jest normalne, jeśli kolesie jacyś do nas nie zagadają, a sa całkiem całkiem to my zagadamy do nich i spoko.
Jesli nawet chcieli by porobić sobie jazdę, ja bym zrobiła sobie jazdę z nich i by bylo spoko loko luz i spontan^^.
That life has brought me here, where I am"
jasne ze moglby sie przysiasc szkoda tylko ze jest malo takich odwaznych chlopaki jesli dziewczyna jest normalna to napewno jej to zaimponuje i nie odprawi was z kwitkiem ;] malo tego, poczuje sie atrakcyjna a dziewczyny bardzo lubia osoby przy ktorych moga sie tak poczuc xD ano kobiety.. no chyba ze wylatujecie z jakimis chamskimi odzywkami.. w takim wypadku nie oczekujcie wiele
_________________ Ich versuch zu entkommen doch ich verlieren..
To zeleży od chłopaka i sytuacji. Bo jeżeli siedzę z dziewczynami na ławeczce i staramy się dojść gdzie nam wcięło 80zł, a podchodzi do nas 2 kolesi i zagadują w stylu: "Good morning. How are you?" Nasza odpowiedź: "Yyyy..." I patrzenie po sobie mówiące: "Jaki żal..." A oni na to:" Co to znaczy yyyy?" A drugi: "No weź bo się dziewczyny przestraszą. Zacznij od nowa" I z każdym słowem coraz bardziej sie pogrążają no to wtedy raczej nie ma szans na miejsce na ławeczce/ przy stoliku ;p
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Nieznajomy chłopak rozpoczyna z wami rozmowę>> Jeżeli mam czas to pogadam,czemu nie? Ostatnio jakoś tylu ludzi mnie zaczepiło i z każdym razem się trochę popaplało Oczywiście to też zależy od tego jaki jest facet
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 20:11
Jeśli nie wyglądał by na jakiegos lansera, który tylko podrywa dziewczyny to zrobiłabym mu miejsce..zawsze może sie okazac fajnym kumplem, a poza tym trzeba mu pogratulować odwagi bo nie każdy z chlopców ją ma