Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:49 Nieznajomy chłopak rozpoczyna z wami rozmowę
Jaka byłaby wasza reakcja, gdybyście na przykład popijały z kumpelą kawkę albo coś w tym stylu i podszedł do was chłopak chcąc zacząć rozmowę? Spławiłybyście go, czy uśmiechnęły się i zrobiły mu miejsce obok siebie?
Zmieniam tytuł.
Szehe
_________________ "Człowiek nie wie, co to życie, dopóki po raz pierwszy nie rozbierze kobiety."
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 20:02
No pewnie ze zroilabym miejsce... xD niby czemu nie ..? ;]
_________________ Nieodłączna siostra Miłości
Zwykle unika Szczerości
Przyjaźni się z Nienawiścią
Nieraz poznałam już Ją
Popularna wśród ludzkiej rasy
Przetrwała przez długie czasy
Zrodziła się w Kainie
Teraz w mych żyłach płynie
Jakby był jakiś miły sympatyczny a nie jakiś namolny macho z kluczami do auta na szyi (heheh ) to pewnie że bym mogła z nim pogadać ludzi można zawsze poznać niekoniecznie jako przyszłego chłopaka czy coś tylko po prostu kolege,znajomego... raczej bym sie zgodziła jakby nie był jakis podejrzany hehe
Jeśli jestem z koleżanką to prawdopodobnie go spławimy, bo nie mamy dla siebie zbyt wiele czasu, ale kiedy byłabym sama, może zaproponowałabym, żeby sie przysiadł. Tak naprawde wszystko zależy od kolesia...
Z koleżanką może zrobiłabym mu miejsce, samej - nie wiem, pewnie bym się krępowała, bo mam problemy w kontaktach z nieznajomymi Nie potrafię - jak niektórzy, szybko zawierać kontaktów itp. Ech, cholerna nieśmiałość!
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Zalezy jakby zaczal rozmowe, jakie bylo by jego pierwsze zdanie.
dokładnie. bo jeśli wyjechałby z jakimś głupim i chamskim tekstem, to nie sądzę, że chciałabym z nim rozmawiać... ;]
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 28 Maj 2008 Posty: 27 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 10:22
ostatnio szlam z kumpela miastem i podszedl do mnie koles. zapytal jak mam na imie i chcial zaprosic na cole. nie zgodzilam sie ale bylam dla niego mila i splawilam go kulturalnie ^^
_________________ chcę zaprowadzić Cię w róg i całować bez dźwięku.
Wiek: 16 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 29 Skąd: Zadupie city xD
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 09:39
Zależy czy by mi się podobał. Jeżeli tak to kontynuowałabym z nim rozmowę...
Niestety ostatnio dwa natręty się do mnie dowaliły... ;/ chciałam się dowiedzieć skąd mnie RZEKOMO znają i doprowadziłam do tego ,że dwa dni później stali pod moim domem...ale jakoś mi się ich udało spławić. Więc ostrożnie z takimi nowymi znajomościami xD
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 224 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 09:45
A co myślicie o takiej sytuacji:
Podchodzi do was chłopak na ulicy (zupełnie nie znajomy pierwszy raz go widzicie, podoba wam się w 80%) i mówi: "Przepraszam Cię, za pewne masz ważniejsze sprawy, ale to jest silniejsze ode mnie, muszę Ci to powiedzieć - wprost fantastycznie chodzisz - no to pa."
Wiek: 16 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 29 Skąd: Zadupie city xD
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 09:50
Jakub_Kaczmarek napisał/a:
A co myślicie o takiej sytuacji:
Podchodzi do was chłopak na ulicy (zupełnie nie znajomy pierwszy raz go widzicie, podoba wam się w 80%) i mówi: "Przepraszam Cię, za pewne masz ważniejsze sprawy, ale to jest silniejsze ode mnie, muszę Ci to powiedzieć - wprost fantastycznie chodzisz - no to pa."
Co byście o nim pomyśleli?
eeee fantastycznie chodzę xP ? Zależy czy odszedł by zaraz czy został i zagadał.. jeżeli to pierwsze to pomyślałabym,że z deka walnięty i śmiałabym się głównie nie z niego tylko z samej siebie, możliwe też ,że robi sobie ze mnie po prostu jaja i tyle ^^.... Jeżeli natomiast to drugie to kontynuowałabym rozmowę Może coś by z tego wyszło