hmmm.
panem Kotkiem.
to taki chłopak z mojej szkoły, który ma wielkie, piękne oczy... takie jak kot ze shreka. xD leci na niego każda laska....
ogólnie chciałabym być chłopakiem!
tylko pod jednym warunkiem...
że byłabym ładnym chłopakiem!.
faceci mają łatwiej w życiu, przynajmniej tak mi się wydaje.
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
no tak myśle, nie mówię że to prawda. xD
tak mi się zdaje.
hmm. nie macie problemu z codziennym wyborem ciuchów, to Wy wyrywacie laski i to one na Was lecą...do wyboru do koloru. ^^
nie rodzicie dzieci... itd. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 21:14
Cytat:
hmm. nie macie problemu z codziennym wyborem ciuchów, to Wy wyrywacie laski i to one na Was lecą...do wyboru do koloru. ^^
To Wy same stworzyłyście se problemy z wyborem ciuchów...na mnie lecą laski te , których ja nie chce...Faceci mają problemy z kobietami takie same jak kobiety z facetami.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1012 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:33
ja bym chciala byc soba mimo wszystko. Chyba ze mogłabym miec urode Angeliny Joli albo Jessici Alby albo Barbary Mori to co innego...
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1644 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 18:38
Bez konkretnego wskazania na osobę, ale chciałbym się urodzic 100 lat wcześniej. Przyszło Nam życ w najbardziej przewidywalnych, a tym samym w najnudniejszych czasach od 300 lat.
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.