Powiedzcie mi proszę o czym można rozmawiać z dziewczyną? Dziewczyną nie moją, bo nie mam, tylko ogólnie, z taką nowopoznaną. Wszyscy mówią że najtrudniej jest powiedzieć cześć a potem już wszystko samo się układa. A właśnie że nie... nie mam o czym rozmawiac. Jeśli rzucę jakieś pytanie to jest jednozdaniowa odpowiedź i koniec... Rozmowa nie klei się...
Moze to dlatego że nie jestem przystojny ani atrakcyjny i każda dziewczyna po prostu daje mi tym do zrozumienia ze nie chce mnie znać?
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1636 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 13:17
O tym o czym lubisz......jak zobaczysz , że laska będzie cicho siedzieć to znaczy , że sie przy tobie stresuje.Nawijaj na różne tematy...o muzyce , filmach , o dzieciach w Etiopii...........może trafisz w jej ulubiony temat.Jeżeli laska nie ma nic do powiedzenia (zdarzają sie takie przypadki) to sobie ją odpuść.
Taa... jak będę zrelaksowany... prędzej jak se wypiję Staram się być zrelaksowany... jak można nie być zrelaksowanym będąc sam na sam z ładną dziewczyną w koszuli nocnej
Na muzyce się nie znam, odpalam radio i lecą sobie utwory O filmach... dziewczyny raczej mało filmów oglądają, a jak oglądają to jakieś romanse ktorych z kolei ja nie oglądam :] [/quote]
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1636 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 13:52
hehe...to Ty z nowo poznaną dziewczyną od razu spotykasz sie jak ona jest w koszuli nocnej fajnie masz hehe...Ale musisz mieć jakieś hobby , na czymś sie znać.Co lubisz robić , czym sie zajmujesz?
hehe...to Ty z nowo poznaną dziewczyną od razu spotykasz sie jak ona jest w koszuli nocnej
Tą akurat znałem, bo do niej kiedys startowałem, tyle ze najpierw miała chłopaka a potem nie byla zainteresowana. Na wycieczce jakos tak wyszlo ze siedzielismy sami w pokoju... no i nie bylo o czym gadać.
Aha nie myślcie sobie teraz że mam z dziewczynami tak łatwo... naprawdę to nie miałem jeszcze żadnej... żadna z kilku(nastu) do których startowałem nie była zainteresowana...
Powiedzcie mi proszę o czym można rozmawiać z dziewczyną?
Różne są dziewczyny, wiadomo, tak jak różni są ludzie (no nie mogłem się powstrzymać xD). Znajdź sobie więc taką, z którą będziesz mięc dużo wspólnego, jakieś wspólne zainteresowania, hobby, łapiesz chyba. Wtedy, jak przełamiesz pierwsze lody nieśmiałości, poznacie się bliżej, gadka powinna być luźna, naturalna. A jak się poznacie bliżej, to pewnie dojdą do tego jeszcze rozmowy dotyczące Waszych wspólnie spędzonych chwil; będziecie sobie coraz bardziej bliżsi, otworzycie się na siebie nawzajem, rozmowy staną się więc bardziej intymne i wtedy powinno być już z górki, mniemam.
Początki zawsze są trudne, jeśli jednak nie możecie się dogadać, zbliżyć się do siebie, to w moim mniemaniu lepiej się po prostu nie wiązać - wiadomo, wygląd, ma znaczenie jedynie na początku, później liczą się wasze "wnętrza" ;]
Chociaż niektórzy mówią, że przeciwieństwa się przyciągają, któż to wie?
Powodzenia - mój post nie miał charakteru autopsyjnego, więc mogę się mylić ;]
_________________ But there's nothing that Vodka can't cure ...
Nareszcie jakaś porządna odpowiedź. Dziękuję :] Tylko chyba będzie cięzko pogadać o zainteresowaniach, bo co jej powiem... że CoD4 fajna gra? Że kolega kupuje nowy cylinder do Simsona? O szkole mało kto lubi rozmawiac, a nawet gdyby to nie wiem która dziewczyna lubi fizykę :]
Powiedzcie mi proszę o czym można rozmawiać z dziewczyną?
O lakierach do paznokci, o tornado w torebce, o gumowych kurczakach, o tranwajach, o sytuacji politycznej w północnym Pakistanie... Jest tyle ciekawych tematów... Sam widzisz.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Poprostu mów to co Ci ślina na język przyniesie bądż wyluzowany.. dowcipny.. pozdr..
Słyszałem kiedyś mądre zdanie - Od mędrca, nie od snoba - "Mężczyźni mówią o kobietach To, co się im podoba". Sprytniejsze jednak są kobiety - ta ziemskich sfer ozdoba - Bo one robią z mężczyznami To, co się im podoba!
O szkole mało kto lubi rozmawiac, a nawet gdyby to nie wiem która dziewczyna lubi fizykę :]
ja
Z dziewczynami można o wszystkim gadać. O muzyce, filmach, sporcie, komputerach i innych takich. Ja na przykład lubię, kiedy chłopak nawija o swoim hobby (chyba, że jest to piłka nożna, strzelectwo albo wędkarstwo). Oczywiście nie tak, że mówi "cześć" i zaczyna dwugodzinne sprawozdanie z wczorajszego meczu koszykówki, albo opowiada całą historię The Beatles, ale tak żeby można było podyskutować troszkę.
Więc spytaj czy zna CoD4, twój ulubiony zespół czy co ty tam jeszcze lubisz i zacznijcie o tym rozmawiać. Proste.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 21:34
Ja zawsze rozmawiam z dziewczynami o tym, jaki wpływ ma parcie szkła na efekt cieplarniany, no albo jak jej dzisiaj się załatwiało, czy kupa była miękka czy twarda, poszło gładko, czy bez masła się nie obeszło. Widzisz kochasiu, masz tyle tematów, że spisz sobie wszystkie na kartkę i przed nią wyjmij ją i po kolei jedzcie.
Dobrze, teraz bez ironii. Możesz z nią pogadać na wszystkie tematy.Na temat sportu na pewno możecie wymienić parę słówek, no chyba że jest pustą dziewczyną - to wybacz.Możesz pogadać na temat jej zainteresowań tzn. jakiej muzyki słucha, jakie książki lubi, jakie ma plany na przyszłość etc.Ile pomysłów - tyle rozwiązań.Teraz od Ciebie zależy, jak sobie ułożysz rozmowę.
To odpada, bo jak mowie co mi slina na język przyniesie to albo pierdoły, albo coś o cyckach xD
teraz mnie rozwaliłeś lol o cyckach nawijasz? z panną? szacunek
Słyszałem kiedyś mądre zdanie - Od mędrca, nie od snoba - "Mężczyźni mówią o kobietach To, co się im podoba". Sprytniejsze jednak są kobiety - ta ziemskich sfer ozdoba - Bo one robią z mężczyznami To, co się im podoba!