Być może wyda się to mało prawdopodobne, ale nie pamiętam kiedy ostatnio płakałem. A co do pytania - nie, nie płaczę z powodu dziewczyn. Raczej jestem nieco przygnębiony i chłodny.
Maybachmasterze, zgasiłeś mnie heh, my wiemy czasem o Was wiecej, niz Wy sami znam dużo ... (tsech, cy to malo? ). Wiesz, ja się z chłopakami przyjaźnię. Robią też inne rzeczy (grają w piłkę nożną i biegają, a oprócz tego "fajna dupa" krzyczą, albo "patrz, dupa ... (kogoś tam) idzie") , a co do ankiety, to dobry pomysł, pomyślę o tym.
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 19:45
Cytat:
heh, my wiemy czasem o Was wiecej, niz Wy sami
Kobiety same się nie rozumieją a co dopiero mają innych zrozumieć
Ale to jednak My wiemy czy płaczemy.Nieraz już pocieszałem przyjaciółkę po stracie chłopaka
Maybachmasterze, piszesz, że poznałeś sporo dziewczyn i wiesz co w nich siedzi (że same siebie nie rozumieją), ale kiedy ja Ci mówię, że znam sytuacje i zachowania chłopaków to mi nie dowierzasz. Ha ha ha, będę wyczekiwać i śledzić uważnie :p
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 09:09
Cytat:
Maybachmasterze, piszesz, że poznałeś sporo dziewczyn i wiesz co w nich siedzi (że same siebie nie rozumieją), ale kiedy ja Ci mówię, że znam sytuacje i zachowania chłopaków to mi nie dowierzasz. Ha ha ha, będę wyczekiwać i śledzić uważnie :p
Ty zlazłaś na argumenty w stylu "znam i Wam wszystkim powiem co robią" to musiałem sie bronić
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 09:10
Nie, nie płacze. Czy jestem złym człowiekiem przez to ?
Maybachmasterze, nie wydaje mi się, zebym atakowała jakos mezczyzn (nie, to za duzo powiedziane, chłopaków), a moze gryzłam czy tez kopalam, zebys musial sie bronic? Wybacz, nie zauwazylam, ale jesli cos takiego sie zdarzylo, to mam na swoja obrone tylko to, ze taka natura, odruchy i te sprawy
Kapieć, ehhh, nie wydaje mi sie, zeby lzy byly slaboscia, nie ma zlych ludzi, czyzbys byl takim "twardym" gosciem, zeby przerazaly Cie krople plynace z oczu?
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Nie płakałem nigdy przez dziewczyne ale dusze swoje emocje w sobie ... czy to znaczy ze nie jestem uczuciowy ???
_________________ Kiedyś ktoś mnie nazwał okrutnym szaleńcem
A ja wtedy byłem zaledwie pomyleńcem
Teraz na ulicy stoję pewny siebie
Nie wiem czy na ziemi czy już jestem w niebie